Στο ματς-φιέστα της Σίτι πανηγύρισε και η Χάντερσφιλντ!

Η στιγμή που περίμεναν όλοι οι οπαδοί της έφτασε για την Σίτι του Γκουαρδιόλα καθώς σήκωσε την κούπα της πρωταθλήτριας μετά το ματς με την Χάντερσφιλντ. Ματς χωρίς σκορ που βόλεψε και τους φιλοξενούμενους (VIDEO).

Manchester City fans cheer prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City fans cheer prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Huddersfield Town at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό τον τίτλο της πρωταθλήτριας ωστόσο το ματς απέναντι στην Χάντερσφιλντ ήταν το πρώτο εντός έδρας από τη στιγμή που πανηγύρισε μαθηματικά τον τίτλο και έτσι έδωσε την ευκαιρία για φιέστα.

Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο οι "πολίτες" να μην κατάφεραν να σκοράρουν και να έμειναν στο 0-0 με την αντίπαλό τους, ωστόσο αυτό δεν απασχόλησε καθόλου τους οπαδούς της που είχαν στήσει γιορτή στις εξέδρες, ενώ μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή τίτλου στους παίκτες του Γκουαρδιόλα μέσα σε αποθέωση για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 2014.

Το εντυπωσιακό είναι πως το φινάλε του αγώνα δεν βρήκε χαρούμενους μόνο τους γηπεδούχους αλλά και τους φιλοξενούμενους αφού χάρη στον χρυσό βαθμό που απέσπασαν κόντρα στους πρωταθλητές έφτασαν τους 36 και έχουν πλέον τρεις περισσότερους από Σαουθάμπτον και Σουόνσι με τις οποίες μάχονται για μία θέση στην Premier League και τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά στην Σίτι, αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα έκαναν παρέλαση στον αγωνιστικό χώρο μέλη της πρωταθληματικής ομάδας του 1968, που εμφανίστηκαν μάλιστα και στο φινάλε για να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Γκουαρδιόλα καθώς πήγαναν στο βάθρο για τη δική τους στέψη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK