"Τρελάθηκε" ο Γκουαρδιόλα και δίνει "κατοστάρα" για μεταγραφή!

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι έτοιμος να κάνει ακόμα πιο δυνατή την πρωταθλήτρια Σίτι με νέα σούπερ μεταγραφή από την... Γιουβέντους!

FILE - In this file photo dated Saturday, April 14, 2018, Manchester City manager Pep Guardiola applauds the fans as he walks from the pitch after the end of the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London.  Guardiola said Friday April 20, 2018, that he will speak with the club at the end of the season about extending his contract at the new Premier League champions.(AP Photo/Frank Augstein, FILE)
FILE - In this file photo dated Saturday, April 14, 2018, Manchester City manager Pep Guardiola applauds the fans as he walks from the pitch after the end of the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London. Guardiola said Friday April 20, 2018, that he will speak with the club at the end of the season about extending his contract at the new Premier League champions.(AP Photo/Frank Augstein, FILE) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN, FILE

Αν είναι ένα κομμάτι στο οποίο η Μάντσεστερ Σίτι "έκανε πλάκα" σε όλους τους αντιπάλους της στο Νησί τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αυτό δεν είναι άλλο από την τρομερή ποιότητα που είχε στη μεσοεπιθετικη της γραμμή, με τους Ντε Μπράινε, Σανέ, Στέρλινγκ, Νταβίντ και Μπερνάντο Σίλβα να συνθέτουν μία πεντάδα-όνειρο για κάθε προπονητή.

Ε, σε αυτούς τους πέντε ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να φέρει και νέο μέλος για να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η "εκλεκτή παρέα" και για να το πετύχει μάλιστα αυτο παραβλέπει το μεγάλο οικονομικό κόστος.

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά της η ιταλική ιστοσελίδα "Premiumsport", ο μεγάλος στόχος του Καταλανού είναι ο Ντόουγκλας Κόστα και είναι μάλιστα διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό των 100.000.000 ευρώ στην Γιουβέντους για να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του.

"Τρελάθηκε" ο Γκουαρδιόλα και δίνει "κατοστάρα" για μεταγραφή!

Ουσιαστικά αν η "βέκια σινιόρα" αποδεχτεί την πρόταση θα έχει "καθαρό" κέρδος 60 εκ.ευρώ από τον 27χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι έπαιζε ως δανεικός στους "μπιανκονέρι" και μόλις το Σάββατο (9/6) έδωσε 40.000.000 ευρώ και τον απέκτησε από την Μπάγερν Μονάχου με κανονική μεταγραφή.

Με τα χρήματα μάλιστα που θα βάλει στα ταμεία της αν καρποφορήσει το deal, τότε θα έχει σίγουρα μεγάλη άνεση να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, με τους "μπιανκονέρι" να εμφανίζονται έτοιμοι να κάνουν κίνηση για να αποκτήσουν τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από την Λάτσιο και τον Φεντερίκο Κιέζο από την Φιορεντίνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK