Απελπισμένος παίκτης της Γιουνάιτεντ ζήτησε να τον ανταλλάξουν

Οι μεγάλες ομάδες, τα πανάκριβα συμβόλαια και η ζωή μέσα στη χλιδή δεν συμπληρώνουν το κενό που νιώθει ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται... Έτσι φέρεται να αισθάνθηκε παίκτης του Μουρίνιο που απελπίστηκε και ζήτησε να τον κάνουν ανταλλαγή!

Απελπισμένος παίκτης της Γιουνάιτεντ ζήτησε να τον ανταλλάξουν

Σπάνια οι μεγάλοι, ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές δέχονται να γίνουν έμψυχο αντάλλαγμα των ομάδων τους ώστε να πετύχει η μεταγραφή άλλου παίκτη. Κάποιοι το θεωρούν και υποτιμητικό...

Ο Αντονί Μαρσιάλ πάλι καθόλου, καθώς σύμφωνα με τους "TIMES" ζήτησε απεγνωσμένα από την Μάντσεστερ να τον συμπεριλάβει στο deal της μετακίνησης του Σάντσες στους "Κόκκινους Διαβόλους" αντί του Μιχιταριάν το Γενάρη που μας πέρασε!

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ο 22χρονος μαζί με τον εκπρόσωπό του έκαναν απέλπιδες προσπάθειες για να πετύχουν το σκοπό τους, ώστε ο Γάλλος να πάει στην Άρσεναλ για να παίζει περισσότερο, ανεπιτυχώς βέβαια...

Προσφάτως, πάντως, ο Μαρσιάλ αρνήθηκε να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιό του που λήγει το 2019, αφού είναι αποφασισμένος να φύγει λόγω του Ζοζέ Μουρίνιο, με τις Μπάγερν και Γιουβέντους να παρουσιάζονται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2015 είχε πληρώσει στη Μονακό 60.000.000 ευρώ για τον Αντονί Μαρσιάλ, αλλά με την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο ο χρόνος του συρρικνώθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK