Η Γιουνάιτεντ έχει ανάγκη από βοήθεια και την προσφέρει η άσπονδη αντίπαλος Σίτι!

Όταν παίζουν αυτές οι δύο το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο λόγω της τρομερής τους κόντρας όμως τώρα η Σίτι εμφανίζεται διατεθειμένη να βοηθήσει την Γιουνάιτεντ σε μία δύσκολη στιγμή της.

Manchester City coach Pep Guardiola and Manchester United manager Jose Mourinho, left, gesture from the sideline during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester City coach Pep Guardiola and Manchester United manager Jose Mourinho, left, gesture from the sideline during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Είναι ποτέ δυνατόν Σίτι και Γιουνάιτεντ όχι μόνο να συμφωνήσουν σε κάτι αλλά η μία να τείνει χείρα φιλίας και η άλλη να προχωρήσει σε ανάλογη κίνηση για να σφίξουν τα χέρια;

Μπορεί το συγκεκριμένο σενάριο να ακούγεται ως σουρεάλ με δεδομένη την τρομερή διαμάχη των δύο συλλόγων για την πρωτοκαθεδρία στην πόλη, ειδικά τώρα που στους πάγκους τους κάθονται δύο παραδοσιακοί "αντίπαλοι", Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Mirror" το σενάριο αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Πρόκειται για το σοβαρό ενδεχόμενο να κλείσει το "Ολντ Τράφορντ" προκειμένου να γίνουν εργασίες για την αύξηση της χωρητικότητάς του, με την διοίκηση της Γιουνάιτεντ να αναζητεί άλλο γήπεδο για να φιλοξενήσει τους πολυάριθμους οπαδούς της (αυτή τη στιγμή η χωρητικότητα του σπιτιού του είναι 74.994 θέσεις) και τους διοικούντες την Σίτι να είναι έτοιμοι να της προσφέρουν... συγκατοίκηση στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ".

Manchester City supporters hold up pictures of Manchester United manager Jose Mourinho, left, and Manchester City coach Pep Guardiola, right, before the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester City supporters hold up pictures of Manchester United manager Jose Mourinho, left, and Manchester City coach Pep Guardiola, right, before the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ιδανικό σενάριο από πλευράς χωρητικότητας είναι το "Γουέμπλεϊ" που μπορεί να φιλοξενήσει 90.000 θεατές όμως σε αυτό παίζει η Τότεναμ που το χρησιμοποιεί ενόψει ανακατασκευής του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" ενώ τα 400 μίλια απόσταση που χωρίζουν το Μάντσεστερ από το Λονδίνο είναι επίσης ένας αποτρεπτικός παράγοντας για αυτή τη μετακίνηση.

Συνεπώς, το "Σίτι οφ Μάντσεστερ" φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η ιδανική λύση, με την εφημερίδα να κυκλοφορεί σήμερα με πρωτοσέλιδο "Χαρούμενοι που θα σας έχουμε" (κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα του γηπέδου της Σίτι) και να προσθέτει πως η διοίκηση των "πολιτών" θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να φιλοξενήσει τη συμπολίτισσα.

Η Γιουνάιτεντ έχει ανάγκη από βοήθεια και την προσφέρει η άσπονδη αντίπαλος Σίτι!

Λέτε τη νέα σεζόν να έχουμε Γκουαρδιόλα και Μουρίνιο κάτω από την ίδια στέγη στη μάχη αμφότερων για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League;

News 24/7

24MEDIA NETWORK