Γιουνάιτεντ για τον πόνο του άλλου!

Η Νιούκαστλ έψαχνε το γιατρικό για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και το βρήκε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο ρόλο του... γιατρού ο Ρίτσι με γκολ στο 65ο λεπτό.

Newcastle United's Matt Ritchie, left, and Manchester United's Nemanja Matic battle for the ball during their English Premier League soccer match at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Feb. 11, 2018. (Owen Humphreys/PA via AP)
newcastle united AP

Από την πρώτη μέρα του νέου έτους είχε να γευτεί τη νίκη η Νιούκαστλ και συγκεκριμένα το παιχνίδι κόντρα στην Στόουκ Σίτι εκτός έδρας! Ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για να πέσει η ομάδα στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Τελικά η λύση για την... κρίση άκουγε στο όνομα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο σε ένα ακόμα παιχνίδι προβλημάτισε και έχασε 1-0 χάρη στο γκολ του Ρίτσι στο 65ο λεπτό.

Ο Γκέιλ έκανε τακουνάκι στη μικρή περιοχή και ο Σκωτσέζος... σκότωσε τον Ντε Χέα με δυνατό σουτ. Πλέον περιμένουμε να δούμε πως θα δικαιολογηθεί ξανά ο Special One.

News 24/7

24MEDIA NETWORK