O Mουρίνιο φόρεσε την πράσινη στολή της... Jaguar!

Ξεχωριστός (Special One) όχι μόνο στο όνομα αλλά και στην πράξη είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο αφού επισκέφτηκε γνωστό εργοστάσιο για να δει την παραγωγή του αμαξιού του (VIDEO)!

O Mουρίνιο φόρεσε την πράσινη στολή της... Jaguar!

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρήγγειλε ένα αυτοκίνητο Jaguar F-Pace που τον κάνει τον ιδιοκτήτη Νο 100.000 από την συγκεκριμένη εταιρία και δεν υπήρχε περίπτωση να άφηνε το συγκεκριμένο γεγονός να... περάσει χωρίς να προχωρήσει σε κάποια σπέσιαλ πρωτοβουλία.

Έτσι, με αφορμή την κατασκευή του αμαξιού του επισκέφτηκε την έδρα της εταιρίας (που η συνολική της αξίας είναι 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων) και επέβλεψε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ως προς το αμάξι που θα παραλάβει σε λίγο καιρό, ενώ έδωσε και οδηγίες στους εργαζόμενους θυμίζοντας τον... προπονητή Μουρίνιο!

O Mουρίνιο φόρεσε την πράσινη στολή της... Jaguar!

"Έχουμε όλοι μία δουλειά να κάνουμε και θέλω από τον καθένα σας να δώσει το 110%. Είστε καλή ομάδα, η καλύτερη, όμως σήμερα θέλω από σας να είστε ακόμα καλύτεροι. Θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να έχετε την ποιοτική εμφάνιση που περιμένει από σας ο κόσμος.

Πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσετε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Οπότε βγείτε εκεί έξω και δώστε στον κόσμο αυτό που θέλουν", τόνισε ο Πορτογάλος μιλώντας στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο του Solihull, με τον ίδιο να δίνει ρέστα φορώντας την πράσινη φόρμα της εταιρίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK