Ο Πογκμπά αγνόησε επιδεικτικά τον Μουρίνιο

Όταν γίνεσαι αλλαγή στο ματς και δεν δίνεις το χέρι στον προπονητή σου, αγνοώντας τον επιδεικτικά, τότε κάτι πάει στραβά στη μεταξύ σας σχέση. Αυτός είναι και ο συναισθηματικός δεσμός που υπάρχει ανάμεσα στον Πογκμπά και τον Μουρίνιο (PHOTOS).

Ο Πογκμπά αγνόησε επιδεικτικά τον Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να νίκησε εκτός έδρας τη Μπόρνμουθ με σκορ 2-0, διατηρώντας τη δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο το σκηνικό που "σημάδεψε" τον αγώνα από πλευράς "κόκκινων διαβόλων" ήταν η αντίδραση του Πολ Πογκμπά κατά την αλλαγή του.

Ο Γάλλος, ο οποίος έδωσε και την ασίστ στον Ρομέλο Λουκάκου για το δεύτερο γκολ της ομάδας του, έγινε αλλαγή στο 80' του αγώνα για να δώσει τη θέση του στον Ντάνι Μπλιντ. Η επιλογή όμως του Ζοσέ Μουρίνιο να προβεί στη συγκεκριμένη αντικατάσταση φανέρωσε τη σχέση του προπονητή με τον παίκτη, καθώς η αντίδραση του δεύτερου δεν ήταν και η ιδανικότερη.

Ο 25χρονος διεθνής άσος κατευθύνθηκε προς τον πάγκο, ώστε να δώσει το χέρι του στον Μάικλ Κάρικ και στο υπόλοιπο τεχνικό τιμ των "μπέμπηδων", αφήνοντας σε "χλωρό κλαρί" τον κόουτς του συλλόγου, καθώς δεν πέρασε καν από μπροστά του, αγνοώντας τον επιδεικτικά.

Παρόλα αυτά, ο "Special One" χειροκρότησε τον ποδοσφαιριστή κι ας μην του έδωσε αυτός σημασία. Όταν στη συνέντευξη τύπου ρωτήθηκε για το ότι ο Πογκμπά αναδείχτηκε ο mvp του ματς, ο Μουρίνο δήλωσε: " Είμαι ένας προπονητής ομάδας και όχι μεγάλος θαυμαστής του βραβείου αυτού, αλλά έπαιξε πολύ καλά".

Η ενέργεια πάντως του μέσου των "κόκκινων" σίγουρα φανερώνει πολλά για τη συνέχεια της καριέρας του στο αγγλικό κλαμπ, με τα σενάρια μεταγραφής του το προσεχές καλοκαίρι να "φουντώνουν". Ήδη έχει ακουστεί πως η Παρί καραδοκεί για την απόκτησή του, με την έξοδο του από το Μάντσεστερ να μοιάζει πλέον πιο κοντά από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΓΚΜΠΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK