Έχει δισεκατομμύρια και θέλει να γίνει το νέο αφεντικό του Ρονάλντο!

Οι οπαδοί της Νιούκαστλ έχουν δύο λόγους να χαίρονται. Πρώτον γιατί έχει βρεθεί άνθρωπος που το... ψήνει να βάλει μπόλικο χρήμα στο κλαμπ και δεύτερον γιατί ομολόγησε δημόσια ότι είναι ικανός να φέρει τον Κριστιάνο στο "Σαιντ Τζέιμς Παρκ".

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his side's 2nd goal during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his side's 2nd goal during the Champions League soccer match, round of 16, 1st leg between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ, παίζοντας τον περασμένο Αύγουστο με τον Κόνορ ΜακΚρέγκορ ένα ματς 40 λεπτά έγινε πλουσιότερος κατά 300.000.000 δολάρια!!!

Οι αγώνες του κορυφαίου μποξέρ της εποχής μας τα τελευταία χρόνια του απέφεραν πάνω από 100.000.000 δολάρια τη φορά, οπότε βάσει της επαγγελματικής του καριέρας και της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ο Μέιγουεδερ είναι δισεκατομμυριούχος και του επιτρέπονται μεγάλα ανοίγματα.

Ένα απ' αυτά δεν αποκλείεται να είναι και η Νιούκαστλ...

Ναι, ο Αμερικανός που δηλώνει φαν της αγγλικής ομάδας το "ψήνει" να επενδύσει χρήματα, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε στην "Star": " Οι επενδύσεις πρέπει να γίνονται με το μυαλό και όχι μ' αυτά που λέει η καρδιά... "

Πάντως, ο Φλόιντ πέρα από τα επενδυτικά του σχέδια, έδειξε ότι κατέχει και το κομμάτι του μάνατζμεντ αναφέροντας: " Μπορώ να φέρω και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τελειώσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ. "

Οι δύο άνδρες συνδέονται με φιλία πολλών ετών, ωστόσο το σενάριο να δούμε τον Πορτογάλο στη συγκεκριμένη ομάδα και με προπονητή τον... Μπενίτεθ είναι δύσκολο. Προφανώς ο Φλόιντ δεν είναι καλά ενημερωμένος για τη μεγάλη του αγάπη και τις σχέσεις του τεχνικού της με τον Ρονάλντο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK