Παρέμεινε στην κορυφή με τα... γνωστά του κόλπα ο Μουρίνιο

Σε ένα κακό ποιοτικά ματς με ελάχιστες "κλασσικές" ευκαιρίες για γκολ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμειναν στο 0-0. Με στόχο να μη δεχθεί γκολ έστησε την ομάδα του ο Ζοζέ Μουρίνιο και πήρε αυτό που ήθελε παραμένοντας στην κορυφή της Premier League.

Liverpool's Philippe Coutinho, left, and Manchester United's Henrikh Mkhitaryan, right, battle for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Philippe Coutinho, left, and Manchester United's Henrikh Mkhitaryan, right, battle for the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield, Liverpool, England, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Το... πούλμαν της Γιουνάιτεντ πέρασε από το Άνφιλντ και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατέβασε την ομάδα του με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς κόντρα στους παίκτες του Γίργκεν Κλοπ και πήρε αυτό που ήθελε, παραμένοντας στην κορυφή της Premier League.

Το ματς σίγουρα θα το ξεχάσουν εύκολα οι φίλαθλοι, αφού έγιναν ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ. Αυτό που δεν θα ξεχάσουν ωστόσο είναι η απίστευτη επέμβαση του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ, Νταβίντ Ντε Χέα. Στο 35' σταμάτησε με το αριστερό πόδι εξ επαφής πλασέ του Τζαν, αποδεικνύοντας το λόγο που θεωρείται από τους καλύτερους του κόσμου.

Τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία της Γιουνάιτεντ την είχε ο Λουκάκου στο 43', με τον Μινιολέ να ντύνεται... Ντε Χέα και να αποκρούει κρατώντας το μηδέν. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο; Μόνο Premier League δεν θύμιζε, με τους παίκτες του Μουρίνιο να προσπαθούν να 'καταστρέψουν' το παιχνίδι του αντιπάλου τους.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Γκόμεζ, Ματίπ, Λόβρεν, Μορένο, Χέντερσον, Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ (78’ Τσάμπερλεϊν), Κουτίνιο (78’ Στάριτζ), Φιρμίνο (87' Σολάνκε).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Νταρμιάν, Ερέρα, Μάτιτς, Γιανγκ (90+ Λίντελοφ), Μκιταριάν (63’ Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ (66’ Ράσφορντ), Λουκάκου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK