Γουότφορντ και Έβερτον "σκοτώνονται" για τα μάτια του Μάρκο Σίλβα

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο ομάδων της Premier League για χάρη του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, ο οποίος βρίσκεται στη Γουότφορντ, αλλά η Έβερτον δίνει ένα σκασμό χρήματα για να τον "κλέψει".

Olympiakos' head coach Marco Silva gives instructions during the Champions League group F soccer match between FC Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 24, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Olympiakos' head coach Marco Silva gives instructions during the Champions League group F soccer match between FC Bayern Munich and Olympiakos in Munich, Germany, Tuesday, Nov. 24, 2015. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP

Μέχρι χαρτί από δικηγόρο έστειλε η Γουότφορντ στην Έβερτον για τον Μάρκο Σίλβα. Τα "ζαχαρωτά" που ψάχνουν προπονητή επιθυμούν διακαώς τον Πορτογάλο, ο οποίος δένεται με συμβόλαιο στη Γουότφορντ.

Έτσι λοιπόν η Έβερτον ασκεί ασφυκτική πίεση στον πρώην κόουτς του Ολυμπιακού να αφήσει την ομάδα του και να μετακομίσει, δίνοντας παράλληλα στην Γουότφορντ περίπου 12.000.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Ο Μάρκο Σίλβα που γνωρίζει πως οι μετοχές του αυξάνονται μέρα με τη μέρα, δεν θέλει να αφήσει την ομάδα του στα μισά της σεζόν και παραμένει αρνητικός, όμως ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Μοσίρι, θέλει να κάνει μία ακόμη τελική προσπάθεια, δίνοντας τα όλα για όλα προκειμένου να τον πείσει.

Αυτά βλέπουν στην Γουότφορντ κι έχουν βάλει όλο το νομικό τους επιτελείο να ασχοληθεί με την υπόθεση, καθώς θέλουν να καταγγείλουν την Έβερτον στη διοργανώτρια αρχή της Premier League. Το σίριαλ πάντως θα έχει σίγουρα κι άλλο επεισόδιο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK