Αγανακτισμένοι οπαδοί με διοίκηση για αστέρα που κοστίζει 100.000 ευρώ το λεπτό

Ενός κακού μύρια έπονται σε μία ομάδα που οφείλει να δεχθεί ότι θα υποβιβαστεί. Η διοίκηση σκόρπισε πολλά χρήματα με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο η κατάσταση είναι τέτοια που οι οπαδοί τα βάζουν μέχρι και με τους τραυματίες.

Αγανακτισμένοι οπαδοί με διοίκηση για αστέρα που κοστίζει 100.000 ευρώ το λεπτό

Η φετινή πορεία της Γουέστ Μπρομ (σ.σ. τελευταία στην Premier με 20 βαθμούς), εντός κι εκτός γηπέδων είναι σκέτη τραγωδία.

Ποδοσφαιριστές... έκλεψαν ταξί για να κάνουν βόλτες στη Βαρκελώνη, οι μεταγραφές δεν βγήκαν και οι οπαδοί γκρινιάζουν που βλέπουν την ομάδα πανέτοιμη να υποβιβαστεί.

Είναι τέτοια η κατήφεια στο κλαμπ του Πάρντιου που μέχρι και οι τραυματίες δεν γλυτώνουν από τα "πυρά" των αγανακτισμένων.

Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, σοβαρό ζήτημα έχει προκύψει με τον Ντάνιελ Στάριτζ ο οποίος ήρθε τον Γενάρη στο Μπρόμιτς (σ.σ. δανεικός), ωστόσο έχει κατορθώσει να αγωνιστεί μόλις 77 λεπτά εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.

Μάλιστα, για την περίπτωση του επιθετικού που ανήκει στη Λίβερπουλ έχουν βγει κομπιουτεράκια και οι αριθμοί δείχνουν ότι για κάθε λεπτό που έχει παίξει μέχρι στιγμής, η ομάδα του πλήρωσε περί τα 100.000 ευρώ. Το ποσό προκύπτει από τα 4,3 εκατ. ευρώ που κόστισε ο δανεισμός του και τις 136.000 ευρώ που λαμβάνει εβδομαδιαίως.

Η ατυχία βέβαια των τελευταίων ετών με τους συνεχόμενους τραυματισμούς δεν του επιτρέπει να ξεδιπλώσει το τεράστιο ταλέντο του και είναι ήδη 28...

News 24/7

24MEDIA NETWORK