Μαζί με τον Ουσίγιος η Γουέστ Χαμ "σκάει" 20 εκατ. ευρώ για παίκτη της Παρί, βλέπει και Ρομπέρτο!

Ο Αρμάντο Ουσίγιος αναμένεται να συμφωνήσει με την Γουέστ Χαμ εντός των ημερών, ωστόσο πριν δώσουν τα χέρια με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, τα "σφυριά" φέρνουν έναν άλλο Αργεντινό με τιμή στα 20.000.000 ευρώ. Φήμες και για Ρομπέρτο στο Λονδίνο!

Μαζί με τον Ουσίγιος η Γουέστ Χαμ "σκάει" 20 εκατ. ευρώ για παίκτη της Παρί, βλέπει και Ρομπέρτο!

Πολλά δημοσιεύματα σε Αγγλία και Γαλλία αναφέρουν ότι η Γουέστ Χαμ έχει... φουλάρει τις μηχανές για να "κλείσει" την πρώτη, μεγάλη της μεταγραφή επί εποχής Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Προτού, λοιπόν, συμφωνήσει οριστικά με τον Αρμάντο Ουσίγιος, η λονδρέζικη ομάδα μιλάει με την Παρί για την απόκτηση του Χαβιέρ Παστόρε.

Ο 28χρονος πλέον Αργεντινός, συμπατριώτης του πρώην τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, δεν έγινε ποτέ το αντίπαλον δέος του Λιονέλ Μέσι, όπως πίστευαν για εκείνον όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην Παλέρμο πριν από μία δεκαετία.

Η Παρί δέχεται να τον παραχωρήσει, γλιτώνοντας μερικά εκατομμύρια από το FFP, και τα "σφυριά"θεωρούν ότι μ' ένα ποσό της τάξεως των 20.000.000 ευρώ (αφού λήγει το συμβόλαιό του το 2019) θα τον κάνουν δικό τους. Υπενθυμίζουμε ότι το 2011 οι Γάλλοι είχαν πληρώσει την Παλέρμο 42 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του διεθνούς μέσου!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Όσον αφορά τον Ουσίγιος, ο 59χρονος παρουσιάζεται από τα αγγλικά μίντια ως ο άνθρωπος που εντός των επόμενων ημερών θα κάνει το κουμάντο στα μεταγραφικά της Γουέστ Χαμ, καθώς θ' αναλάβει επίσημα καθήκοντα.

Η αποστολή του μάλιστα θα είναι να φέρει άμεσα στον καλό του φίλο, Μανουέλ Πελεγκρίνι πέντε ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, τύπου Παστόρε.

Ωστόσο, στην Αγγλία δεν αποκλείουν καθόλου το ενδεχόμενο εκτός από τους 5 ακριβούς ενδεκαδάτους, ο Ουσίγιος καθώς θα υπογράφει τη συνεργασία του με την Γουέστ Χαμ να κάνει "δώρο" στη νέα του ομάδα τον πρώην "ερυθρόλευκο" πορτιέρε, Ρομπέρτο.

Τα "σφυριά" αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στον "1" μια και ο δανεικός από τη Σίτι, Τζο Χαρτ δεν άρεσε καθόλου και θα επιστρέψει στον Γκουαρντιόλα. Αυτή τη στιγμή ο 64χρονος Πελεγκρίνι έχει μόλις έναν τερμαφύλακα, τον 31χρονο Αντριάν και μετά το... χάος.

Στο Νησί γράφουν πως ο Ρομπέρτο θα μπορούσε ν' αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση κάτω από τα γκολπόστ και με μικρό κόστος, αφού του απομένει ένας ακόμη χρόνος στο συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ (έπαιξε δανεικός εφέτος στην Μάλαγα που υποβιβάστηκε).

News 24/7

24MEDIA NETWORK