Σίρερ: "Αυτός πρέπει ν' αναλάβει την Αγγλία"

Ο Άλαν Σίρερ κάνει συγκεκριμένη πρόταση στην Αγγλική Ομοσπονδία για το διάδοχο του Ρόι Χόντσον.

Σίρερ: "Αυτός πρέπει ν' αναλάβει την Αγγλία"

Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Άλαν Σίρερ είχε αυτοπροταθεί για τον εθνικό πάγκο της Αγγλίας μετά τον αποκλεισμό-φιάσκο στο Euro2016 από τους Ισλανδούς. Φαίνεται όμως στην πορεία έβαλε σε... τάξη τις σκέψεις του και πρότεινε αυτόν που πιστεύει ότι είναι κατάλληλος να κουμαντάρει το καράβι και να πάρει απ' όλους το καλύτερο.

Δεν είναι ξένος (Κλίνσμαν). Πρόκειται για Άγγλο με τριβή χρόνων στο επάγγελμα που γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία των ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον 55χρονο Στιβ Μπρους, νυν προπονητή της Χαλ.

Έγραψε χαρακτηριστικά σε άρθρο του ο παλαίμαχος φορ: " Τώρα που η κατάσταση είναι οριακή στην FA σκέφτονται πάλι να προσλάβουν ξένο προπονητή. Τι μήνυμα στέλνει όλο αυτό προς τους μελλοντικούς Άγγλους προπονητές ή κάθε άλλον. Θα ήταν ένα χαστούκι στο πρόσωπο.

Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε έναν Άγγλο στην Αγγλία; Δεν είναι πως έχουμε μια μακρά λίστα από εξαιρετικούς ξένους υποψηφίους που είναι διαθέσιμοι. Δεν είναι πώς συνεχίζουμε στον επιτυχημένο δρόμο του παρελθόντος. Γιατί να μην δώσουν τη δουλειά στον Στιβ Μπρος. Αυτός θα ήταν η επιλογή μου. Έχει δουλέψει στο αγγλικό ποδόσφαιρο όλη τη ζωή του. Γνωρίζει το παιχνίδι από μέσα και από έξω, έχει ευρεία αποδοχή. Υπήρξε δε και ποδοσφαιριστής στο υψηλότερο επίπεδο παίζοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK