Ποια αγγλική top-class ομάδα θέλει τον Τουρέ με 1 λίρα;

Μαζί με τα "πυρά" που εξαπέλυσε ο Γιαγιά Τουρέ κατά του Γκουαρδιόλα, σκέφτηκε παράλληλα πώς θα τον εκδικηθεί. Και ο τρόπος είναι λιγάκι... παράδοξος.

Manchester City's Yaya Toure, who scored both their goals, celebrates with his head coach Pep Guardiola after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester City's Yaya Toure, who scored both their goals, celebrates with his head coach Pep Guardiola after the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium in London, Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP IMAGE

Ο Γιαγιά Τουρέ έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι ύστερα από 8 χρόνια θητείας. Και υπαίτιο για την έξοδό του από τους "πολίτες", αλλά και το γεγονός πως δεν μπόρεσε ν' αποχαιρετήσει τους οπαδούς όπως επιθυμούσε, χαρακτήρισε τον Πεπ Γκουαρδιόλα, τον οποίο δεν δίστασε να αποκαλέσει ρατσιστή δείχνοντάς τον με το δάκτυλο.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο Ιβοριανός άσος έχει αποφασίσει να εκδικηθεί τον Καταλανό τεχνικό.

Η ιδέα του σατανική. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ατζέντη του 35χρονου ποδοσφαιριστή, Ντμίτρι Σέλιουκ, στο ρωσικό Sport24, ο Τουρέ είναι πρόθυμος να συνεχίσει τη καριέρα του σε κάποιο ανταγωνιστικό κλαμπ της Σίτι στο "Νησί" για... ψίχουλα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά " ο Γιαγιά έχει πολλές προσφορές από διάφορες χώρες που προσφέρουν πολλά λεφτά, αλλά αποφασίσαμε να αφιερώσουμε την επόμενη σεζόν στον... Γκουαρδιόλα. Και για να αποδείξουμε στους οπαδούς της Σίτι πως ο Τουρέ δεν έχει "τελειώσει" από το ποδόσφαιρο.

Είναι γεμάτος ενέργεια και θέλει να παίξει την επόμενη χρονιά στην Αγγλία. Τη περίοδο που υψηλά ποσά ξοδεύονται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, ανακοινώνω επισήμως πως ο Γιάγια είναι έτοιμος να μεταβεί σε μία από τις πρώτες έξι ομάδες της Premier League με αντάλλαγμα 1 λίρα την εβδομάδα! Βάζοντας όμως κάποια bonus σε ενδεχόμενες επιτυχίες.

Θεωρώ ότι ένας παίκτης όπως ο Γιαγιά δεν θα απέρριπτε την Άρσεναλ, την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Τότεναμ ή τη Λίβερπουλ. Ο Τουρέ είναι νικητής. Και ποτέ πριν ένας τοπ παίκτης με ηγετικά προσόντα δεν απέρριψε κάποια ομάδα, ειδικά όταν δεν χρειάζεται να τον πληρώνουν".

Λέτε του χρόνου να δούμε τον πρώην αστέρα του Ολυμπιακού να γίνεται ο πιο χαμηλόμισθος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο, για χάρη του... Γκουαρδιόλα;

News 24/7

24MEDIA NETWORK