Οπαδοί της Νιούκαστλ αγόρασαν τα εισιτήρια του... τελικού της Σάντερλαντ!

Απίστευτο και όμως αγγλικό. Η Σάντερλαντ αντιμετωπίζει την Μπέρτον και αν δεν κερδίσει πέφτει κατηγορία! Γι' αυτό το λόγο τα εισιτήρια του αγώνα αγόρασαν οπαδοί της... Νιούκαστλ με σκοπό να τρολάρουν τους... αιώνιους αντιπάλους τους!

Middlesbrough's Martin Braithwaite, left, and Sunderland's Marc Wilson in action during the FA Cup, third round match at the Riverside Stadium in Middlesbrough, England, Saturday Jan. 6, 2018. (Richard Sellers/PA via AP)
Martin Braithwaite Marc Wilson AP IMAGES

Στις 21/4 του 2018 μπορεί να γραφτεί μία άσχημη σελίδα στην ιστορία της Σάντερλαντ. Οι "μαύρες γάτες" βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην τρίτη κατηγορία και χρειάζονται μόνο νίκη κόντρα στην Μπέρτον στην έδρα τους για να έχουν ελπίδες παραμονής.

Ποιος θα ήθελε να δει μία ομάδα να υποβιβάζεται από... κοντά; Μα φυσικά οι αντίπαλοι οπαδοί! Αυτό σκέφτηκαν λοιπόν εκείνοι της Νιούκαστλ και αγόρασαν ένα σωρό εισιτήρια της αναμέτρησης. Με σκοπό να πικάρουν τους... αιώνιους εχθρούς τους.

Οι άνθρωποι της Σάντερλαντ κατάλαβαν τι πήγε να συμβεί και ακύρωσαν αρκετά εισιτήρια. Όσα μπόρεσαν δηλαδή να βρουν, με σκοπό να μην γίνει... μακελειό στο ματς. Τώρα μπορείτε να φανταστείτε τι έχει να συμβεί έτσι και τους ξεφύγει κανένα και δεν κερδίσει η ομάδα τους.

Προπονητής της Σάντερλαντ ο Κρις Κόουλμαν, που βρέθηκε στον πάγκο της Ουαλίας και φυσικά αυτόν της ΑΕΛ στην Ελλάδα!

Richard Sellers/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK