Η αγριεμένη ομιλία του Βαλβέρδε στα αποδυτήρια που άφησε... κάγκελο τους παίκτες!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε διατήρησε ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στους πρώτους εννέα μήνες του στην Μπαρτσελόνα όμως στο ημίχρονο του αγώνα με την Ρόμα δεν άντεξε και... ξέσπασε!

Η αγριεμένη ομιλία του Βαλβέρδε στα αποδυτήρια που άφησε... κάγκελο τους παίκτες!
AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Μπαρτσελόνα πήγαινε... τρένο από το ξεκίνημα της σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη και το γεγονος αυτό έδωσε πολλούς πόντους στον Ερνέστο Βαλβέρδε στην εκκίνηση της θητείας του στον μπλαουγκράνα πάγκο, όμως το ματς με την Ρόμα έβαλε... μπουρλότο στα αποδυτήρια!

Αν και πήγε στην Ρώμη έχοντας προβάδισμα τριών τερμάτων (4-1 στο πρώτο ματς) και μία σχετική άνεση, η "Μπάρσα" εμφανίστηκε ομάδα-φάντασμα στο "Ολίμπικο" και υπέστη ήττα-σοκ, η οποία την άφησε εκτός ημιτελικών Champions League και έκανε άπαντες να γκρινιάζουν.

Το απόγευμα της Τετάρτης η καταλανική "Sport" έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τα έντονα παράπονα που έκαναν στον "Τσινγκούρι" αρκετοί παίκτες μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό, αποκαλύπτοντας και αρκετές ατάκες που εκτοξεύτηκαν εις βάρος του προπονητή, ενώ μία ημέρα μετά ήρθε η... απάντηση.

Η αγριεμένη ομιλία του Βαλβέρδε στα αποδυτήρια που άφησε... κάγκελο τους παίκτες!

Αυτή δόθηκε μέσω της "As", η οποία αποκάλυψε μέρος της φλογερής και οργισμένης ομιλίας του Βαλβέρδε στους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με την ομάδα του Κώστα Μανωλά, όταν είδε την καταστροφή να έρχεται προς το μέρος τους και εκείνοι να μην κάνουν κάτι για να αποφύγουν το μοιραίο!

"Υπάρχει μια ομάδα που μπήκε στο γήπεδο και παίζει και μία που είναι εκτός. Δεν κάνουμε τίποτα. Τίποτα απολύτως από όσα έχουμε πει δεν γίνεται. Δεν μας αφήνουν να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά ούτε εμείς δείχνουμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι.

"Η αλήθεια είναι πως ήμασταν τυχεροί. Βέβαια με αυτό το σκορ δεν μπορούν να μας αποκλείσουν και θα πρέπει να μπούμε μέσα και να πάρουμε την πρόκριση", φέρεται να δήλωσε ο Βαλβερδε στην ανάπαυλα, με το σκορ στο 1-0 για την Ρόμα (γκολ ο Τζέκο), και ουδείς από τους παίκτες να αντιδρά ή να τον αμφισβητεί.

Το άσχημο για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πως η εικόνα της Μπαρτσελόνα δεν βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ήρθε ο αποκλεισμός, με τον Κώστα Μανωλά να γράφει ιστορία στέλνοντας τους Ρωμαίους στους "4" του Champions League και την παρέα του Μέσι στα σπίτια τους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK