Τόσες πάσες αντάλλαξαν οι παίκτες της Παρί από το 85' και μετά

Από την Τετάρτη όλος ο πλανήτης πανηγυρίζει μαζί με την Μπαρτσελόνα για το απίστευτο κατόρθωμά της. Ένα έπος που αποδεικνύει την κυριαρχία των καταλανών απέναντι στους Παριζιάνους, κάτι που έρχονται να αποδείξουν και οι αριθμοί.

Τόσες πάσες αντάλλαξαν οι παίκτες της Παρί από το 85' και μετά

Η ομάδα του Λούις Ενρίκε τα κατάφερε. Όπως είχε... υποσχεθεί και ο προπονητής των Καταλανών, "έριξε" εξάρα στην Παρί και με εμφατικό τρόπο από το 85ο λεπτό και μετά, ενώ το σκορ βρισκόταν ακόμα στο 3-1, έκανε τα πάντα για να πάρει την πρόκριση.

Και τα πάντα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που δείχνουν οι αριθμοί του αγώνα για τις πάσες που αντάλλαξε η Παρί από το 85' και μετά. Έχουμε και λέμε:

Η Μπαρτσελόνα στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα είχε 6 σουτ. Από αυτά τα 3 κατέληξαν στα δίχτυα του Τραπ. Η Παρί λοιπόν τι έκανε για να αποτρέψει την... επέλαση των Ισπανών; Κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μόλις 4 πάσες, από τις οποίες οι 3 προέρχονταν από τη σέντρα! Πράγμα που σημαίνει ότι οι "φοβισμένοι" παίκτες της Παρί αντάλλαξαν την μπάλα μόλις 1 φορά σε κανονική ροή του αγώνα για τα τελευταία 10 λεπτά!

Μην ξεχνάμε πως ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που κέρδισε το φάουλ από τον Βερράτι, για να έρθει μετά το γκολ του Σέρχι Ρομπέρτο.

Οι Καταλανοί ας παραδώσουν μαθήματα... επίθεσης στις ελληνικές ομάδες.

AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK