Μπορεί ο Μανωλάς να σταματήσει τον Μέσι;

Ενδιαφέροντα ζευγάρια προέκυψαν από την κλήρωση των προημιτελικών του Champions League, με τον αγγλικό "εμφύλιο" και την... επανάληψη του περυσινού τελικού να συγκεντρώνουν πάνω τους τα περισσότερα φώτα.

Μπορεί ο Μανωλάς να σταματήσει τον Μέσι;
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Έναν "εμφύλιο", το... remake του περσινού τελικού της διοργάνωσης και την μεγαλύτερη... πρόκληση της καριέρας του δικού μας, Κώστα Μανωλά επεφύλασσε η κληρωτίδα του Champions League, η οποία ανέδειξε ενδιαφέροντα ζευγάρια για την φάση των "8".

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ρόμα του Κώστα Μανωλά ο οποίος μαζί με την υπόλοιπη παρέα του θα κληθεί να βάλει... στοπ στην ξέφρενη πορεία της "αρμάδας" του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ένα εκ των φαβορί της διοργάνωσης, η Μπάγερν Μονάχου θα τεθεί αντιμέτωπη με την... έκπληξη της φάσης των "16" που ακούει στο όνομα Σεβίλλη, ενώ η Γιουβέντους θα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τη Ρεάλ για τον περσινό χαμένο τελικό, όπου οι "μερένγκες" είχαν επικρατήσει με 4-1 στο Κάρντιφ.

Τέλος, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έδωσαν εκ νέου ραντεβού, αυτή τη φορά για τους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκεί όπου θα δοθεί η μεγάλη μάχη των πάγκων μεταξύ του Γιούργκεν Κλοπ και του Πεπ Γουαρδιόλα.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 3-4 Απριλίου και οι ρεβάνς 10-11 Απριλίου. Η κλήρωση των ημιτελικών θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 του μήνα, με τους ημιτελικούς να διεξάγονται στις 24-25 Απριλίου και 1-2 Μαΐου.

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Μπαρτσελόνα - Ρόμα

Σεβίλλη - Μπάγερν

Γιουβέντους - Ρεάλ

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE

Λειψία - Μαρσέιγ

Άρσεναλ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ατλέτικο Μαδρίτης - Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Λάτσιο - Σάλτσμπουργκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK