Μέχρι και 24.000€ ένα εισιτήριο για το Ρεάλ - Παρί!

Για πολλούς είναι το ματς της χρονιάς. Για άλλους μία ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τους... λογαριασμούς τους οι δυο ομάδες. Το γεγονός είναι πως ένα εισιτήριο για το Ρεάλ - Παρί κοστίζει μέχρι... 24.000€!

Μέχρι και 24.000€ ένα εισιτήριο για το Ρεάλ - Παρί!

Στις 14/2 η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί στο Μπερναμπέου την Παρί Σεν Ζερμέν για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι ίσως να προέκυψε λίγο νωρίς και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η "βασίλισσα" τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο της πίσω από την Τότεναμ.

Η "τρέλα" για τα διπλά παιχνίδια έχει χτυπήσει κόκκινο και αυτό οφείλεται εν μέρει στην κόντρα που υπάρχει ανάμεσα όχι μόνο στους δυο συλλόγους, λόγω Νεϊμάρ, αλλά και της διοίκησης των Γάλλων με τους... Ισπανούς!

Έτσι τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα. Σε σημείο που αν κάποιος θέλει να εξασφαλίσει ένα πρέπει να πληρώσει μέχρι και 24.000€! φυσικά έχουν εξαντληθεί, όμως υπάρχουν νόμιμες ιστοσελίδες που παίζουν το ρόλο του μεσάζοντα για όσους θέλουν να πουλήσουν τα δικά τους. Και είναι... πολλά.

Την ίδια ώρα, όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Contra.gr, ο Πλατανιάς έβαλε τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης σε τιμή τριών Ευρώ!

Κάντε τα μαθηματικά και θα καταλάβετε τις διαφορές...

Μέχρι και 24.000€ ένα εισιτήριο για το Ρεάλ - Παρί!

News 24/7

24MEDIA NETWORK