Η Λίβερπουλ στέλνει την Τσέλσι στα... θηρία!

Δεύτερη θέση σημαίνει και... καταστροφή για την Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού αν δεν συμβούν... μεταφυσικά φαινόμενα την Τετάρτη, τότε θα βρει στη φάση των "16"... θηρία! Ποιοι οι τρεις αντίπαλοι που μπορεί να κληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Λίβερπουλ στέλνει την Τσέλσι στα... θηρία!
Neymar conte messi

Η εντός έδρας ισοπαλία της Τσέλσι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε οριστικά στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου τους "μπλε", κάτι που σημαίνει πως στη φάση των "16" θα συναντήσει μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Βέβαια, από τη στιγμή που είχαμε εκπλήξεις στους ομίλους ( για παράδειγμα η Ρεάλ τερμάτισε 2η) είναι αναμενόμενο να έχουμε δύσκολες κληρώσεις ακόμα και για τους... κορυφαίους. Στην περίπτωση της Τσέλσι, ωστόσο, το σενάριο που δημιουργείται είναι... εφιαλτικό!

Έτσι και κερδίσει η Λίβερπουλ την Σπαρτάκ Μόσχας και τερματίσει στην πρώτη θέση, τότε οι αγγλικές ομάδες, που τερμάτισαν στην κορυφή, στους "16" θα είναι τέσσερις. Προσθέστε και την Ρόμα που ήταν στο ίδιο γκρουπ με τους "μπλε", οπότε απομένουν τρεις αντίπαλοι.

Μπεσίκτας, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν! Δηλαδή είτε θα πέσει με την, θεωρητικά, εύκολη τουρκική ομάδα, είτε με τα... θηρία και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK