Κεκ: "Ήρθαμε για... αποδείξεις στο Καραϊσκάκη"

Ο προπονητής της Ριέκα, Ματίας Κεκ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός ναι μεν είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση, όμως η ομάδα του δεν έφτασε τυχαία στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κεκ: "Ήρθαμε για... αποδείξεις στο Καραϊσκάκη"
kek

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Όταν έγινε η κλήρωση ήταν ξεκάθαρο ποιος ήταν το φαβορί. Εχουμε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλό μας, ξέρουμε την αξία του. Εχει μία ποιότητα. Αλλά εμείς ήρθαμε εδώ για να δείξουμε γιατί φτάσαμε στα πλέι οφ. Για να φτάσουμε εδώ πάει να πει ότι έχουμε ποιότητα και θέλουμε να το αποδείξουμε στο Καραϊσκάκη, έτσι ώστε να έχουμε ένα πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς".

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι με την Παρτιζάν. Πόσο σημαντικό θεωρείτε εσείς το πρώτο ματς που θα δώσετε αύριο;

"Εμείς θα θέλαμε είναι καθοριστικός ο δεύτερος αγώνας. Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να κριθεί στη ρεβάνς".

Εχετε συμπληρώσει εννιά επίσημους αγώνες και ο Ολυμπιακός μόλις δύο επίσημα ματς. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να επηρεάσει τις δύο αναμετρήσεις;

"Εξαρτάται από το πώς το βλέπετε. Από τη μία μπορεί να δείξουμε λίγο κουρασμένοι, αλλά από την άλλη μπορεί να είναι και το πλεονέκτημά μας".

Εχει αλλάξει κάτι από την εποχή που με την Μάριμπορ είχατε έρθει στο Καραϊσκάκη το 1995;

"Εχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Αυτό που θα θυμάμαι ήταν μία ζεστή ατμόσφαιρα που επικρατεί σε αυτό το γήπεδο. Ηταν κάτι που προειδοποίησα τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι για αυτή την ατμόσφαιρα".

ΦΙΛΙΠ ΜΠΡΑΝΤΑΡΙΤΣ

"Εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν γίγαντα, μία ομάδα που συνεχώς παίζει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρουμε ότι είναι ένας σοβαρός αντίπαλος, αλλά εμείς ήρθαμε για να κάνουμε τη δουλειά μας. Είμαστε έτοιμοι για αύριο, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Τι γνωρίζεις για τον Ολυμπιακό;

"Ξέρουμε ότι έχουν εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι παίζουν πάρα πολύ καλά. Αν θα κρατήσουμε υπόψη το σχέδιο του προπονητή, τότε πιστεύω ότι αύριο θα τα καταφέρουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK