Άλλος... Σιδηρόπουλος: ο Γουόλκοτ δεν ήταν... Μάνταλος

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, πολύ περισσότερο ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, δεν είδαν πέναλτι στην επαφή του Τσάμπι Αλόνσο με τον Τίο Γουόλκοτ. Μήπως η φάση σάς θυμίζει κάτι; Μήπως το πέναλτι που πήρε ο Πέτρος Μάνταλος από τον ίδιο διαιτητή;

Άλλος... Σιδηρόπουλος: ο Γουόλκοτ δεν ήταν... Μάνταλος

Ούτε πέντε ημέρες πέρασαν από την πολυσυζητημένη φάση του Πέτρου Μάνταλου με τον Γιαγιά Μπανανά, στο επαναληπτικό ματς ΑΕΚ-Πλατανιάς για το Κύπελλο, και ο Τάσος Σιδηρόπουλος βρέθηκε ξανά στο μάτι του κυκλώνα. Γιατί αυτή τη φορά δεν είδε παράβαση στο μαρκάρισμα του Αλόνσο στον Γουόλκοτ, στο Άρσεναλ-Μπάγερν.

Στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, ο Έλληνας διαιτητής είχε δει πρόθεση στο μαρκάρισμα του Καμερουνέζου στόπερ των Χανιωτών και όχι μόνο υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Ένωσης, αλλά τον απέβαλε κιόλας, αφού δεν είχε σκοπό να βρει την μπάλα.

Αντίθετα στη σχεδόν ίδια φάση που του έτυχε στην αναμέτρηση του Λονδίνου (επαφή γόνατο με γόνατο), έδωσε συνέχεια. Οπτική επαφή, ξεκάθαρη μάλιστα, είχε και ο βοηθός γραμμής, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, ο οποίος επίσης δεν είδε παράβαση.

Αν είναι το ένα, είναι και το άλλο. Δεν μπορεί να ισχύει κάτι διαφορετικό!

Πόσο μάλλον όταν στο δεύτερο ημίχρονο δίνει πέναλτι υπέρ της Μπάγερν και αποβάλλει τον Κοσιελνί.

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

News 24/7

24MEDIA NETWORK