Η Μπάγερν περίμενε την Μπεσίκτας στη γωνία για... τρολάρισμα!

Η Μπεσίκτας είχε επιλέξει να προαναγγέλει με ιδιαίτερο τρόπο τις μεταγραφές της το περασμένο καλοκαίρι και αυτο η Μπάγερν το χρησιμοποίησε για τρομερό... τρολάρισμα μετά την κλήρωση!

Η Μπάγερν περίμενε την Μπεσίκτας στη γωνία για... τρολάρισμα!

Το περασμένο καλοκαίρι η Μπεσίκτας ήταν από τις πλέον δραστήριες ομάδες στην Τουρκία και αυτό το επιβεβεβαιώνουν μεταξύ άλλων οι μεταγραφές των Πέπε, Νεγρέδο και Μεδέλ.

Οι "αετοί" φρόντισαν μάλιστα να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτά τα deals καθώς τα διαφήμισαν με εκπληκτικό τρόπο, φτιάχνοντας videos όπου ο ένας καλούσε τον άλλο για να πάρει μεταγραφή στην Μπεσίκτας ("Come to Besiktas").

Τα videos αυτά αποτέλεσαν σήμα-κατατεθέν για την Μπεσίκτας, ωστόσο λίγους μήνες αργότερα ήρθε και το πρώτο... τρολάρισμα και μάλιστα από το εξωτερικό.

"Δράστης" η Μπάγερν μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter καθώς ανέβασε video (παίζει την ίδια ακριβώς μουσική όπως και τα videos της Μπεσίκτας με μεταγραφικό περιεχόμενο) όπου ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι λέει με τη σειρά του "We're coming to Besiktas".

Δεν έρχεται όμως μόνος του για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γκιουνιές αλλά για να αποκλείσει τους πρωταθλητές Τουρκίας στους "16" του Champions League για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK