Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Μπουφόν!

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του τίμησαν τον Τζανλουίτζι Μπουφόν πριν την έναρξη του αγώνα και ο θρύλος της Γιουβέντους ανταπέδωσε με ένα εντυπωσιακό τιτίβισμα.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έμεινε εκτός αποστολής της Γιουβέντους από το ματς με τον Ολυμπιακό λόγω μικρού προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει (προφυλάχτηκε ενόψει του ντέρμπι με την Ίντερ), παρόλα αυτά το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας θα μείνει για καιρό χαραγμένο στη μνήμη του Ιταλού κίπερ.

Όχι τόσο για το γεγονός πως η "βέκια σινιόρα" πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Champions League (τα τρία τελευταία χρόνια έχει άλλωστε πάρει μέρος σε 2 τελικούς) αλλά για την τιμή που του επεφύλαξε ο Ολυμπιακός μέσω της βράβευσης που δέχτηκε από τον Σάββα Θεοδωρίδη αλλά και το αυθόρμητο χειροκρότημα τω φιλάθλων.

Φυσικά, ο Μπουφόν είναι ένας gentleman των γηπέδων και το απέδειξε για μία ακόμα φορά καθώς αναδημοσίευσε το σχετικό tweet των Πειραιωτών, σχολιάζοντας ως εξής: "Το να σε επαινεί ένας συμπαίκτης, είναι προνόμιο. Το να σε επιβραβεύει ένας αντιπαλος, είναι τιμή. Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες οπαδούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK