Η σαρκαστική ατάκα του Ιγκουαΐν για το πρωτοσέλιδο της Tuttosport!

O Γκονσάλο Ιγκουαΐν ρωτήθηκε για την έντονη κριτική που δέχτηκε πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό και προσέφερε σούπερ ατάκες με αφορμή το πρωτοσέλιδο που θα βγει για αυτόν!

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÉÃÊÏÕÁÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÉÃÊÏÕÁÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Δεν αισθάνθηκα βάρος στους ώμους μου. Πάντα αισθανόμουν ελεύθερος. Παίζω για πάνω από 10 χρόνια στην Ευρώπη και πάντα πετύχαινα πολλά γκολ. Δεν με ενοχλούν οι κριτικές ή οι προσβολές, αυτό που έχει σημασία είναι να έχεις πίστη στον εαυτό σου.

Τώρα όλοι μπορούν να πουν κάτι αλλά αυτοί που μετρούν πραγματικά είναι εκείνοι που μένουν δίπλα σου όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα. Τα εύσημα τα δίνω στους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν και έτρεξαν να με αγκαλιάσουν.

Η σαρκαστική ατάκα του Ιγκουαΐν για το πρωτοσέλιδο της Tuttosport!

Αυτή ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην καριέρα μου", δήλωσε ο "Πιπίτα", ο οποίος όταν είδε το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης της "Tuttosport" που θα έχει τίτλο "Higua-yes", είπε με σαρκαστικό ύφος:

"Ευχαριστώ την Tuttosport. Είχαν τον Higua-No και τώρα τον Higua-Yes. Αφιερώνω το γκολ σε όσους έμειναν κοντά μου, την οικογένειά μου και τους συμπαίκτες μου. Αυτό δεν είναι ρεβάνς, δεν κέρδισα κάποιο στοίχημα.

Άκουγα τον κόσμο να λέει πως ήμουν σε κρίση επειδή δεν είχα σκοράρει για δύο ή τρία ματς και αυτό είναι καλό, γιατί σημαίνει πως περιμένουν από μένα να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι"!

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK