Απόβαση στην Ρώμη από 1.000... επικίνδυνους οπαδούς!

Οπαδοί της Ρόμα τραυμάτισαν πολύ σοβαρά φίλο της Λίβερπουλ πριν το πρώτο ματς των δύο ομάδων και η ιταλική αστυνομία τρέμει για αντίποινα, ελέω άφιξης Άγγλων χούλιγκανς στην Ρώμη!

Soccer fans stand on top of a police van amid smoke from flares outside the stadium before the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Soccer fans stand on top of a police van amid smoke from flares outside the stadium before the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Εντός γηπέδου Λίβερπουλ και Ρόμα διαφήμισαν το άθλημα και το φινάλε βρήκε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να θριαμβεύει με 5-2 και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του UCL, όμως εκτός γηπέδου το ποδόσφαιρο δέχτηκε ισχυρό πλήγμα.

Αιτία τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα με πρωταγωνιστές μερίδα οπαδών των δύο συλλόγων, με Ιταλούς σκληροπυρηνικούς να τραυματίζουν πολύ σοβαρά έναν 53χρονο Ιρλανδό φίλαθλο των "κόκκινων" με αποτέλεσμα να βρίσκεται τώρα σε κωματώδη κατάσταση και να χαροπαλεύει.

Το άσχημο πάντως είναι πως όσα συνέβησαν στην Αγγλία ίσως να έχουν συνέχεια στην Ιταλία, με την αστυνομία των δύο πόλεων να βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία και να έχει ραντεβού την Παρασκευή στην ιταλική πρωτεύουσα για να καταστρώσουν πλάνο ώστε να μην ανοίξει ρουθούνι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Il Tempo" θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους αφού υπάρχουν πληροφορίες πως από τους 5.000 Άγγλους που θα ταξιδέψουν στην Ρώμη, οι 1.000 έχουν την ταμπέλα του "επικίνδυνου" και μόνο με ειρηνικές διαθέσεις δεν θα βρεθούν στην ιταλική πρωτεύουσα.

Το αν θα καταφέρουν να τους ελέγξουν οι πάνω από 1.000 καραμπινιέρι που θα επιστρατευτούν για την ομαλή διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού του Champions League θα το ξέρουμε σε λίγα 24ωρα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK