Η αποκάλυψη του Σαλάχ για την κλήρωση με Ρόμα και το Playstation!

Η χάρη του Μοχάμεντ Σαλάχ έφτασε μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον "Μέσι της Λίβερπουλ" να δίνει συνέντευξη στο CNN και να μιλά για το δέσιμό του με Λίβερπουλ και Ρόμα!

Liverpool's Mohamed Salah reacts and celebrates after scoring his sides second goal of the game during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, March, 31, 2018. Liverpool won the match 2-1. (AP Photo/Alastair Grant)
Liverpool's Mohamed Salah reacts and celebrates after scoring his sides second goal of the game during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Liverpool at Selhurst Park stadium in London, Saturday, March, 31, 2018. Liverpool won the match 2-1. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Όταν ήταν μικρός χρειαζόταν να αλλάζει τέσσερα λεωφορεία για να πηγαίνει στις προπονήσεις της πρώτης του ομάδας όμως τώρα ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι... μεγάλος και τρανός και με τις εμφανίσεις που κάνει φέτος με την Λίβερπουλ όπου μετράει ήδη 39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνει να έχει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο στα πόδια του.

Η δημοφιλία του έχει εκτοξευτεί μάλιστα σε τέτοιο ύψος που το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN έκανε αγώνα για να του εξασφαλίσει μία συνέντευξη, με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να αποκαλύπτει μάλιστα σε αυτήν (πραγματοποιήθηκε πριν την κλήρωση) πως ουδείς στην πρώην ομάδα του , την Ρόμα, ήθελε να "σταυρώσουν" με την Λίβερπουλ...

"Μίλησα με τους πρώην συμπαίκτες μου, είμαστε πάντα σε επαφή, είμαστε φίλοι. Όλοι μου είπαν: "Δεν θέλουμε να παίξουμε με την Λίβερπουλ". Θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στη Ρώμη καθώς εκεί είναι η παλιά μου ομάδα. Αγαπώ τους οπαδούς της και με αγαπούν και αυτοί.

Έχω ωραίες αναμνήσεις, ήμουν σε αυτή την ομάδα για δύο χρόνια και παλέψαμε σε όλα τα ματς. Και περνούσαμε και καλά και στα αποδυτήρια", δήλωσε για την Ρόμα ο Σαλάχ ενώ για το τωρινό κεφάλαιο στην καριέρα του , την Λίβερπουλ, εξέφρασε την άποψη ότι μπορεί να φτάσει στον τελικό του Champions League με τους "κόκκινους" στις 26 Μαΐου...

"Μπορούμε να φτάσουμε ως το τέρμα, είμαστε στα ημιτελικά και όλα μπορούν να συμβούν. Στα προημιτελικά είχαμε την αίσθηση ότι μπορούσαμε να προκριθούμε. Μας λείπουν δύο παιχνίδια πριν το αποφασιστικό βήμα".

Στη συνέντευξη πάντως αυτή "όλα τα λεφτά" ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν ήξερε την Λίβερπουλ ο Σαλάχ όταν ζούσε στην Αίγυπτο και ήταν μικρό παιδί, με τον ηγέτη της ομάδας του Κλοπ να απαντάει αφοπλιστικά: "Φυσικα και ήξερα την Λίβερπουλ, μάλιστα όταν ήμουν μικρός έπαιζα Playstation και την επέλεγα ως ομάδα μου...".

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΛΑΧ ΣΤΟ CNN:

News 24/7

24MEDIA NETWORK