"Ερυθρόλευκος" πανικός στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα!

Πάρα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού έχουν ήδη κλείσει θέση για να βρεθούν στο "Καμπ Νου" στο παιχνίδι του ομίλου του Champions League κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

"Ερυθρόλευκος" πανικός στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 18 Οκτωβρίου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νόου" και στις τάξεις των "ερυθρόλευκων" οπαδών επικρατεί πραγματικά ένας... πανικός .

Με την διάθεση των εισιτηρίων να συνεχίζεται, ήδη πάνω από 2.500 κομμάτια έχουν κάνει φτερά από φίλους των Πειραιωτών, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο θρύλος των "μπλαουγκράνα". ...

Οι άνθρωποι των δύο συλλόγων έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα μη παρουσίας κόσμου παρά τα σενάρια που ήθελαν κάτι τέτοιο, λόγω της κατάστασης μετά το δημοψήφισμα στην Καταλονία κι έτσι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα αφήσει μόνη της ομάδα του.

Το ματς άλλωστε είναι ιστορικό, αφού οι δύο ομάδεςι συναντιόνται για πρώτη φορά όχι μόνο σε επίπεδο Champions League αλλά γενικότερα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μην ξεχνάμε πως στον πάγκο της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο πρώην κόουτς του Ολυμπιακού (και αγαπημένος των οπαδών του), Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στο δια ταύτα: από τα 4.000 εισιτήρια που εξασφάλισε η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ για το συγκεκριμένο ματς στο Κάμπ Νόου, έχουν μείνει λιγότερα από 1.500, τα οποία κι αναμένεται να... εξαντληθούν σύντομα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK