Τα "εγκληματικά" μαρκαρίσματα των Ντε Ρόσι και Έμερσον

Ο αρχηγός της Ρόμα, Ντανιέλε ντε Ρόσι άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες στο 40ό λεπτό της ρεβάνς με την Πόρτο, καθώς αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Μάξι Περέιρα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Έμερσον Παλμιέρι στην έναρξη του δεύτερου μέρους! Δείτε τα VIDEOS.

Τα "εγκληματικά" μαρκαρίσματα των Ντε Ρόσι και Έμερσον

Η Πόρτο "πάγωσε" το Ολίμπικο μόλις στο 8ο λεπτό, παίρνοντας το προβάδισμα στη ρεβάνς με τη Ρόμα για τα πλέι οφ του Europa League.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους "τζιαλορόσι", αφού στο 40' ο Ντανιέλε ντε Ρόσι αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για δολοφονικό μαρκάρισμα πάνω στον Μάξι Περέιρα.

Ο αρχηγός των Ρωμαίων πήγε με τις τάπες πάνω στον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα να δει σωστά την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Δείτε το VIDEO:

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 50ό λεπτό, η Ρόμα έμεινε με 9(!) παίκτες, καθώς ο Έμερσον Παλμιέρι που μπήκε στη θέση του Λεάντρο Παρέδες, μιμήθηκε τον Ντε Ρόσι, αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Χέσους Κορόνα.

Δείτε τη δεύτερη αποβολή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ανατριχιαστικός "όρκος νίκης" των παικτών της Ρόμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK