Ο Μαραντόνα "άδειασε" τον Βάθκεθ για το αμφιλεγόμενο πέναλτι

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποφάσισε να πάρει θέση για το πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ της Ρεάλ και εις βάρος της Γιουβέντους στο "Μπερμπέου" και ουσιαστικά "έβγαλε στη σέντρα" του Λούκας Βάθκεθ...

Ο Μαραντόνα "άδειασε" τον Βάθκεθ για το αμφιλεγόμενο πέναλτι
AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου συζητάει ακόμα για το buzzer beater της Ρεάλ στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Γιουβέντους που της χάρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, με το ερώτημα "ήταν ή δεν ήταν πέναλτι το μαρκάρισμα του Μπενατιά στον Βάθκεθ" να τριβελίζει το μυαλό πολλών.

Φυσικά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχει βγάλει ο βασιλιάς των σπορ, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στο γαϊτανάκι δηλώσεων για την πτώση του Βάθκεθ μέσα στην περιοχή των Τορινέζων, με τον "Πίμπε Ντ'Όρο" να θεωρεί πως πέναλτι δεν υπήρχε.

"Δεν ήταν σε καμία περίπτωση πέναλτι. Ο Λούκας Βάθκεθ έπρεπε να βουτήξει επειδή είχε στο πλάι του τον Μπουφόν και εκείνος που ερχόταν από πίσω, ο Κιελίνι ή ο Μπενατιά, ήθελε να του κλέψει τη μπάλα.

Ο Βάθκεθ βούτηξε... θα το είχα κάνει και εγώ αν βρισκόμουν στη θέση του. Ααν ο Βάθκεθ δεν έπεφτε και συνέχιζε τη φάση πιστεύω ότι κατά 99% θα σκόραρε.

Όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι εκείνος αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί από τη μπαλιά που του πέρασε πολύ γρήγορα και με υπέροχο τρόπο ο Ρονάλντο", δήλωσε μέσω Instagram ο Μαραντόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK