Τεράστιο άθλο η Γιουβέντους, πρόκριση με Ρονάλντο στο 97' η Ρεάλ!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Γιουβέντους σόκαρε την Μαδρίτη και όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο σκοράροντας τρεις φορές στα πρώτα 60 λεπτά και ισοφαρίζοντας την ήττα της με 3-0 στο Τορίνο αλλά η Ρεάλ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League με πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 97! Στους "4" και η Μπάγερν με το 0-0 κόντρα στην Σεβίλλη (VIDEOS).

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates at the end of a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ένα από τα πιο δραματικά και συγκλονιστικά ματς στην ιστορία του Champions League και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα έλαβε τέλος και το σίγουρο είναι πως όποια ομάδα και αν συμπαθεί κανείς, θα το θυμάται για ΠΑΝΤΑ! Πρωταγωνίστριες σε αυτή τη μοναδική ραψωδία δύο ομάδες θρύλοι της "γηραιάς ηπείρου", η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους, με την πρώτη να παίρνει την πρόκριση στο φινάλε και τη δεύτερη να έχει να λέει ότι έφτασε κοντά στην μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών!

Η Ρεάλ είχε το τεράστιο προβάδισμα από τον θρίαμβό της με 3-0 στο Τορίνο την περασμένη Τρίτη όμως η Γιουβέντους, λες και εμπνεύστηκε από τον άθλο της Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα πριν 24 ώρες στη Ρώμη (3-0) βάλθηκε να την ξεπεράσει! Και έφτασε πάρα πολύ κοντά να το κάνει...

Ο Μάντζουκιτς έστειλε μήνυμα στους Μαδριλένους πως δεν θα είχαν ένα χαλαρό βράδυ όταν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά μόλις μετά από 75 δευτερόλεπτα αγώνα ενώ στο 37' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 για την "βέκια σινιόρα" με πανομοιότυπο τρόπο!

Όλα αυτά μάλιστα σε ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος, με ευκαιρίες εκατέρωθεν και έναν απίστευτο ρυθμό που νόμιζες πως οι δύο ομάδες δεν διεκδικούσαν απλά μία πρόκριση αλλά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους "τρέλανε" όλο τον κόσμο στο 60' όταν ο Ματουιντί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στην κενή εστία μετά από παιδαριώδες λάθος του Κέιλορ Νάβας (του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια) για να ακολουθήσει ένα ημιωρο... τρόμου!

Οι δύο ομάδες έχαναν ευκαιρίες ψάχοντας το πολυπόθητο γκολ όμως Μπουφόν και Νάβας άντεχαν, για να έρθει τελικά η λύτρωση για τους Μαδριλένους στο φινάλε των καθυστερήσεων...

Ο Μεντχί Μπενατιά ανέτρεψε τον Λούκας Βάθκεθ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Όλιβερ έδειξε παράβαση μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Γιουβέντους ( ο οργισμένος με τον ρέφερι Μπουφόν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο τελευταίο πιθανότατα ματς της καριέρας του στο Champions League) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε στο 97' από την άσπρη βούλα, για να μειώσει σε 3-1 για την Ρεάλ και να την στείλει με κόπο και ιδρώτα στα ημιτελικά του Champions League για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.

ΡΕΑΛ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-3 (GOALS)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 1-3 (HIGHLIGHTS)

Το άλλο ματς της βραδιάς έμεινε δικαιολογημένα στη... σκιά της τιτανομαχίας της Μαδρίτης, όχι μόνο για τα απίστευτα σκηνικά που έλαβαν χώρα στα περίπου 100 αγωνιστικά λεπτά της, αλλά και για το γεγονός πως στο Μόναχο τα πάντα κινήθηκαν σε σαφώς χαμηλότερη ένταση. Η Μπάγερν είχε το προβάδισμα μετά το 2-1 υπέρ της στην Σεβίλλη και φρόντισε να το διατηρήσει, καθώς δεν ρίσκαρε υπερβολικά και κράτησε το 0-0 μέχρι το φινάλε. Το αποτέλεσμα μάλιστα αυτό στέλνει τους Βαυαρούς στα ημιτελικά του Champions League για έκτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια, όπου εκεί θα συναντήσουν μία εκ των Ρεάλ, Λίβερπουλ και Ρόμα στο δρόμο προς τον τελικό του Κιέβου...

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΣΕΒΙΛΛΗ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK