Η στεναχώρια του Νεϊμάρ και το "respect" στους συμπαίκτες του

Εμφανώς απογοητευμένος λόγω του αποκλεισμού της ομάδας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά περήφανος για την υπερπροσπάθεια των συμπαικτών του εμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού στο δεξί του πόδι.

Η στεναχώρια του Νεϊμάρ και το "respect" στους συμπαίκτες του
AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε "αέρα" από το "Πάρκ ντε Πρένς" και τσέκαρε εισιτήριο για τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία για ακόμη μια φορά δεν αποδείχθηκε αντάξια των προσδοκιών.

Αναμφίβολα, ο μεγάλος απών το αγώνα ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού στο δεξί πόδι που τον άφησε εκτός.

Ο ίδιος μάλιστα μέσω ανάρτησής του στο Twitter, εξέφρασε τη λύπη του για τον αποκλεισμό της ομάδας του, συνεχάρη δε τους συμπαίκτες του για την προσπάθειά που κατέβαλαν στο χορτάρι.

" Είμαι πολύ λυπημένος" , έγραψε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και συνέχισε: " Το χειρότερο είναι πως δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου! Αυτό που με κάνει περήφανο είναι η προσπάθεια όλων. Συγχαρητήρια στα αγόρια μου. Πάμε Παρί" .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK