Κοίτα Παρί το πρωτοσέλιδο πίστης της Equipe!

Τα γαλλικά ΜΜΕ πιστεύουν στην ανατροπή του 1-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης ελέω... Μπαρτσελόνα με την Equipe να δίνει το σύνθημα για τη ρεβάνς μέσα από το δυνατό πρωτοσέλιδό της!

Κοίτα Παρί το πρωτοσέλιδο πίστης της Equipe!

Η Παρί Σεν Ζερμέν προηγήθηκε στο "Μπερναμπέου" και έδειξε πως θα μπορούσε να φύγει από το άνδρο της Ρεάλ τουλάχιστον με την ισοπαλία όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο τα έκανε... σαλάτα, παρασύρθηκε από τον τρελό ρυθμό που έδωσε η αντίπαλό της και τελικά βρέθηκε στο καναβάτσο χάνοντας με σκορ 3-1.

Πλέον καλείται να φέρει εκείνη τα πάνω-κάτω για να πάρει το εισιτήριο για τους "8", με τον γαλλικό Τύπο να μην πτοείται ωστόσο από το "χαστούκι" που δέχτηκε η ομάδα του Έμερι στην ισπανική πρωτεύουσα και να βγάζει αισιοδοξία ενόψει της ρεβάνς.

Το πιο χαρακτηριστικό μάλιστα πρωτοσέλιδο είναι εκείνο της "Equipe", που έχει τίτλο "Δεν έχει τελειώσει τίποτα" και στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε τον Μάρκο Βεράτι να κρατάει από τα χέρια τον Νεϊμαρ για να τον σηκώσει από το έδαφος ως δείγμα συμβολισμού...

Κοίτα Παρί το πρωτοσέλιδο πίστης της Equipe!

Από την πλευρά της η "Parisien" δεν έχει ξεχάσει το περυσινό κάζο της Παρί με τη συντριβή με 6-1 από την Μπαρτσελόνα (ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου διέλυσε 4-0 τους Καταλανούς αλλά δεν έφτανε...) και για το λόγο αυτό κυκλοφόρησε με τον τίτλο:

"Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι καταδικασμένη για remontada (σ.σ. ανατροπή στα ισπανικά)". Από εκεί και πέρα η "Provence" έκανε λόγο για "μάθημα ρεαλισμού" που πήραν οι Παριζιάνοι από τους Μαδριλένους ενώ η "Figaro" στάθηκε στις αλλαγές που έκανε ο Έμερι στο ματς σχολιάζοντας:

"Το μέλλον θα δείξει πώς τα αποδυτήρια θα αντιδράσουν μετά από αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK