Αγρίεψε ο Πέρεθ και τους στέλνει όλους στα δικαστήρια!

Η Ρεάλ Μαδρίτης "μπούχτισε" με τις συνεχείς αναφορές ειδησεογραφικών μέσων για "κλοπή" και "ληστεία" αναφορικά με το πέναλτι που πήρε κόντρα στην Γιουβέντους και περνάει στην... αντεπίθεση!

Florentino Perez, president of ACS, pauses during a news conference in Madrid, Spain, Thursday, March 15, 2018. Representatives of three European firms, Germany's construction group Hochtief, Italy's Atlantia and Spain's ACS say an agreement to buy Spain's Abertis aims to create one of the world's largest ventures to build and exploit big infrastructure projects. The operation is valued at 18.18 billion euros (22.44 billion dollars). (AP Photo/Paul White)
Florentino Perez, president of ACS, pauses during a news conference in Madrid, Spain, Thursday, March 15, 2018. Representatives of three European firms, Germany's construction group Hochtief, Italy's Atlantia and Spain's ACS say an agreement to buy Spain's Abertis aims to create one of the world's largest ventures to build and exploit big infrastructure projects. The operation is valued at 18.18 billion euros (22.44 billion dollars). (AP Photo/Paul White) AP

Κοντεύουν να συμπληρωθούν πέντε 24ωρα από το επεισοδιακό φινάλε στο Ρεάλ -Γιουβέντους και το πέναλτι που πήρε ο Λούκας Βάθκεθ σε μαρκάρισμα από τον Μεντχί Μπενατιά και η σκόνη δεν έχει ακόμα... κατακαθίσει.

Οι πρωταγωνιστές της επίμαχης φάσης δεν έχουν σταματήσει να μιλούν, με τους Μπουφόν και Μπενατιά να κριτικάρουν ακόμα τον Μάικλ Όλιβερ ενώ αρκετά είναι τα διεθνή μίντια και κυρίως τα καταλανικά που δεν χάνουν την ευκαιρία να αναφέρονται σε κείμενά τους για "κλοπή" αναφερόμενα στην πρόκριση της Ρεάλ.

Όλα αυτά όμως φέρονται να έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση των "μερένγκες" που το πήραν απόφαση να δώσουν "απαντήσεις", όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στα δικαστήρια!

Σύμφωνα με το ισπανικό τηλεοπτικό κανάλι "ABC", ο πρόεδρος των Μαδριλένων είναι έτοιμος να στείλει στα δικαστήρια όλους όσους παίρνουν μέρος σε αυτή τη "δυσφημιστική καμπάνια" εις βάρος του συλλόγου και αμφισβητούν επί της ουσίας την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

"Μιλούν ακόμα για ένα καθαρό πέναλτι. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό και όμως το συζητούν περισσότερο στην Ισπανία απ'ότι στην Ιταλία.

Ζηλεύουν την Ρεάλ που έφτασε για 8η διαδοχική φορά στα ημιτελικά. Έχει δημιουργηθεί ένα μίσος για την Ρεάλ με την οποία πρέπει να μάθουμε να ζούμε. Πολλοί χαίρονται για τις αποτυχίες μας", δήλωσε από την πλευρά του ο Λούκας Βάθκεθ, ενώ από την πλευρά του ο δημοσιογράφος της "As", Τόμας Ροντσέρο, έκανε επίθεση στον... διαιτητή!

"Ο διαιτητής Όλιβερ θα πρέπει να ζητήσει να του πουν δημόσια συγγνώμη διαφορετικά θα τον πήγαινα στο δικαστήριο. Δολοφόνος, βιαστής, με τι θάρρος λένε τέτοια πράγματα όταν δεν μέτρησε κανονικό γκολ της Ρεάλ, αυτό του Ίσκο στο πρώτο ημίχρονο που δόθηκε λανθασμένα οφσάιντ;

Εάν η Ρεάλ αποκλειόταν, με ποιον έπρεπε να νευριάσω; Με τον δολοφόνο; Φτάνει, η Γιουβέντους είναι η πιο ευνοημένη ομάδα στην ιστορία της Ιταλίας! Έχει κατακτήσει περισσότερα πρωταθλήματα από όλους όμως μόνο δύο Champions League, επειδή στην Ευρώπη οι διαιτητές τη βάζουν στη θέση της. Φτάνει!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK