Η αστυνομία απέτρεψε μεγάλο καυγά των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους

Οι ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους ήταν εξοργισμένοι με τον καταλογισμό του πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Όλιβερ και συνάμα τον αποκλεισμό τους, γεγονός που κόντεψε να φέρει τους παίκτες των δύο ομάδων στα χέρια. Μέχρι και η αστυνομία χρειάστηκε για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Η αστυνομία απέτρεψε μεγάλο καυγά των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το πέναλτι που υπέδειξε ο Τζέιμι Όλιβερ στις καθυστερήσεις, σε μαρκάρισμα του Μπενάτια πάνω στον Βάσκεθ, έφερε τον αποκλεισμό της Γιουβέντους και δημιούργησε ένα κλίμα έντονου εκνευρισμού στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της "μεγάλης κυρίας".

Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα των Τζιανλουίτζι Μπουφόν που αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία, και του Τζόρτζιο Κιελίνι που έκανε με το χέρι του προς τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης την χαρακτηριστική κίνηση... δωροδοκίας, υπονοώντας ότι του "κλέψανε" την πρόκριση!

Τα πράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, ξέφυγαν περισσότερο στην φυσούνα του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με την "Mundo Deportivo" να διευκρινίζει ότι χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση της αστυνομίας για να μην πιαστούν στα χέρια, καθώς οι παίκτες της ιταλικής ομάδας φώναζαν και έβριζαν σε έξαλλη κατάσταση.

Παρεμπιπτόντως, εκείνος που λειτούργησε ως... πυροσβέστης βοηθώντας να κατευναστούν τα πνεύματα, ήταν ο υπαρχηγός, Κιελίνι ο οποίος συγκράτησε τους συμπαίκτες του προκειμένου να μην ξεσπάσουν πάνω στους παίκτες των "μερένγκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK