Από λάθος ποντάρισμα στην Ρόμα, κέρδισε 42.000 ευρώ!

Αν έχεις τύχη διάβαινε... Διαβάστε για τον παίκτη του στοιχήματος που κατάφερε να βάλει πολλά χρήματα στην τσέπη του από ένα λάθος ποντάρισμα στο Ρόμα-Μπαρτσελόνα!

Roma players celebrate with teammate Kostas Manolas, second right, after he scored his side's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma players celebrate with teammate Kostas Manolas, second right, after he scored his side's third goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between between Roma and FC Barcelona, at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ακούστε ένα φανταστικό σενάριο: παίκτης του στοιχήματος "βλέπει" με σιγουριά νίκη της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης στο "Ολίμπικο" αλλά κατά λάθος να ποντάρει υπέρ της Ρόμα και βάζει στην τσέπη του κάτι παραπάνω από 42.000 ευρώ!

Ε, στην παραπάνω πρόταση που διαβάσατε, αντικαταστήστε τη λέξη "φανταστικό" με το επίθετο "τρελό" και έχετε στα χέρια σας ένα από τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα που περιβάλλουν τον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς και τα οποία έλαβαν χώρα το τελευταίο 24ωρο.

Όπως αποκάλυψε το γραφείο στοιχημάτων "JustBet" που έχει έδρα την Τζαμάικα, παίκτης του στοιχήματος το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό, κατάφερε να βγάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό χάρη σε μία... γκάφα 100% δική του.

Σε ένα κουπόνι στοιχήματος που είχαν παιχτεί συνολικά πέντε ματς συμπεριέλαβε και το Ρόμα-Μπαρτσελόνα, όμως αντί για "διπλό" που ήθελε να παίξει πόνταρε στον "άσο" και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει το λάθος του, το μηχάνημα είχε πάρει το ποντάρισμά του και δεν μπορούσε να το πάρει πίσω εντός χρόνου.

Το αποτέλεσμα ήταν να παίξει μερικές χιλιάδες ευρώ που του απέφεραν πολλά περισσοτερα χρήματα, και για την ακρίβεια 52.623 δολάρια, ήτοι 42.439 ευρώ!

Από λάθος ποντάρισμα στην Ρόμα, κέρδισε 42.000 ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK