Την Ρόμα του Μανωλά τη σέβεται και με το... παραπάνω ο Κλοπ!

Απέφυγε Ρεάλ και Μπάγερν στο δρόμο προς τον τελικό όμως μη νομίζει κανείς πως... πέταξε τη σκούφια του ο Γιούργκεν Κλοπ στο άκουσμα της κλήρωσης, με τον Γερμανό κόουτς να αποθεώνει την Ρόμα!

Την Ρόμα του Μανωλά τη σέβεται και με το... παραπάνω ο Κλοπ!
AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Τελικά... Ρόμα στο δρόμο προς τον τελικό του Κιέβου! Η Λίβερπουλ καλείται να αποκλείσει την ομάδα του Κώστα Μανωλά μέσα σε δύο ημιτελικούς που θα παιχτούν στις 24 Απριλίου (Άνφιλντ) και 2 Μαΐου (Ολίμπικο) για να βρεθεί εκείνη στον τελικό του Champions League απέναντι σε Μπάγερν ή Ρεάλ Μαδρίτης, και ο Γιούργκεν Κλοπ έδειξε απόλυτο σεβασμό για τους Ρωμαίους με δηλώσεις του.

"Επειδή ήξερα ότι θα έπρεπε να πω κάτι μετά από την κλήρωση, προσπάθησα να σκεφτώ τι θα αισθανθώ, όμως δεν ήταν ότι σκέφτηκα "Ευχαριστώ τον Θεό όχι η Μπάγερν" ή "Ευχαριστώ τον Θεό όχι η Ρεάλ, γιούπι, η Ρόμα".

Όποια ομάδα και αν έπεφτε αντίπαλος θα έλεγα ότι έχουμε ευκαιρία επειδή είναι ποδόσφαιρο, οπότε έχουμε ευκαιρία και με την Ρόμα. Εάν υπάρχει κάποιος που νομίζει πως είναι ευκολότερη κλήρωση, δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω.

Την Ρόμα του Μανωλά τη σέβεται και με το... παραπάνω ο Κλοπ!

Προφανώς δεν θα έχει δει τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα. Στον πρώτο αγώνα το 4-1 δεν ήταν η πραγματική εικόνα του αγώνα καθώς είχαμε την ιδιοφυία του Μέσι από τη μία και μία καλή ομάδα της Ρόμα από την άλλη.

Στο δεύτερο ματς ήταν εξαιρετικοί σε αυτό που έκαναν. Πιθανότατα θα έπρεπε να είχαν πάρει τη νίκή με 4-0 ή 5-0, εντυπωσιάστηκα πραγματικά", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Δεν έχω βρεθεί ποτέ στην Ρώμη, ούτε ως τουρίστας, οπότε θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό για μένα, ενώ με Ρεάλ και Μπάγερν είχα ξαναβρεθεί αντιμέτωπος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK