To "grazie" της Ρόμα χώρεσε ακόμα και την Γιουβέντους!

Οι ιταλικές ομάδες έσπευσαν να συγχαρούν την Ρόμα για την τεράστια πρόκρισή της εις βάρος της Μπαρτσελόνα και εκείνη ανταπέδωσε μία μέρα μετά με ξεχωριστό τρόπο. Διαβάστε το story.

Roma players celebrate after Kostas Manolas scored his side's 3rd goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma players celebrate after Kostas Manolas scored his side's 3rd goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η πρόκριση της Ρόμα στα ημιτελικά του Champions League που επιτεύχτηκε με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι και μετά από ήττα με 4-1 στην Βαρκελώνη στον πρώτο προημιτελικό, δεν πανηγυρίστηκε μόνο από τους φίλους των Ρωμαίων αλλά από μία μεγάλη μερίδα του ιταλικού φίλαθλου κοινού.

Απόδειξη η άμεση αντίδραση των περισσοτέρων ομάδων της Serie A μετά το τέλος του αγώνα, με τις Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Φιορεντίνα να δίνουν συγχαρητήρια στον Ντι Φραντσέσκο και στους παίκτες του μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στο Twitter!

Βέβαια και η Ρόμα από την πλευρά της δεν έμεινε ασυγκίνητη στα μηνύματα που έλαβε από τις άλλες παραδοσιακές δυνάμεις του calcio και απάντησε μία ημέρα μετά, κάνοντας μάλιστα και αναφορά στον αγώνα της Γιουβέντους κόντρα στην Ρεάλ στην Μαδρίτη, όπου καλείται η "βέκια σινιόρα" να κάνει ανάλογη υπέρβαση για να πάρει την πρόκριση στους "4" του Champions League.

"Eυχαριστώ από όλη την Ρόμα στους συλλόγους και στους Ιταλούς οπαδούς που μας έστειλαν συγχαρητήρια για την χθεσινή επιτυχία. Και απόψε το βράδυ καλή επιτυχία στην Γιουβέντους", ήταν το ξεχωριστό μήνυμα των "τζαλορόσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK