Μουτζωμένη Μπάγερν, ασταμάτητη Ρεάλ!

Ποιος θα την σταματήσει; Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το Παρίσι και το Τορίνο νίκησε ΚΑΙ στο... εξοχικό της, Μόναχο, την Μπάγερν με 2-1! Τρομερή ατυχία για τους Βαυαρούς που έκαναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές, στο μοναδικό φετινό παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τσάμπιονς Λιγκ που δεν σκόραρε (VIDEO)!

Real Madrid's Marco Asensio, right, is congratulated by his teammates after scoring their second goal during the semifinal first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 25, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
real panigiriki AP IMAGES

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο Τσάμπιονς Λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την Μπάγερν Μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Και να πεις πως η Μπάγερν δεν προσπάθησε; Για 70 λεπτά... πάτησε την "βασίλισσα", άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό με τον Κίμιχ και τη... βοήθεια του Νάβας που έκανε... χώρο για να σουτάρει ο Γερμανία, όμως κάπου εκεί η τύχη εγκατέλειψε τους Γερμανούς.

Τρεις αναγκαστικές αλλαγές, σωρεία ευκαιριών και μία Ρεάλ που με τρεις τελικές προς την εστία μέχρι το 58ο λεπτό, είχε δυο γκολ και υπέρ της το σκορ! Στο τέλος οι παίκτες του Χάινκες κουράστηκαν σωματικά και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα η "βασίλισσα" να φτάνει κοντά ακόμα και σε τρίτο γκολ.

Είναι λες και η μοίρα έχει αποφασίσει να χαρίσει το τρίτο συνεχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Χάινκες): Ούλριχ, Κίμιχ, Μπόατενγκ (34' Σούλε), Χούμελς, Ραφινία, Χάβι Μαρτίνεθ (75' Τολισό), Χάμες, Ριμπερί, Ρόμπεν (8' Αλκάνταρα), Μίλερ, Λεβαντόβσκι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (66' Μπενζεμά), Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο (83' Κόβασιτς), Μόντριτς, Κρος, Λούκας, Ίσκο (46' Ασένσιο), Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σκόρερ: 1-0 (28' Κίμιχ), 1-1 (44' Μαρσέλο), 1-2 (57' Ασένσιο).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK