Η πρώτη ήττα για την Λίβερπουλ ήταν και πιο γλυκιά!

Η Ρόμα νίκησε 4-2 τη Λίβερπουλ στο Ολίμπικο, ωστόσο οι "κόκκινοι" πηραν την πρόκριση στον τελικό του Champions League για 8η φορα στην ιστορία τους. Προηγηθηκε η ομάδα του Κλοπ και ουσιαστικά ήλεγξε απόλυτα την κατάσταση σε όλη τη διάρκεια. Αντίπαλος η Ρεάλ στις 26 Μαϊου στο Κίεβο (VIDEOS).

Liverpool's Sadio Mane, right, celebrates scoring his side's first goal with his team during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Liverpool's Sadio Mane, right, celebrates scoring his side's first goal with his team during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Από τον πρώτο ημιτελικό στο "Άνφιλντ" είχαμε πάρει το μήνυμα της επιθετικής πανδαισίας όταν η Λίβερπουλ σκόρπισε με 5-2 την Ρόμα και στο δεύτερο ματς οι δύο ομάδες δεν θα μπορούσαν να μας σερβίρουν ένα λιγότερο χορταστικο πιάτο.

Οι Ρωμαίοι μπήκαν στην αρένα του "Ολίμπικο" για να κυνηγήσουν ένα θαύμα αλά... Μπαρτσελόνα και οι Άγγλοι με το αβαντάζ των τριών γκολ και με το υπερόπλο της επιθετικής τους τριπλέτας και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό: πολλά γκολ, δοκάρια, πέναλτι και ευκαιρίες!

Liverpool's Georginio Wijnaldum scores his side's second goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Liverpool's Georginio Wijnaldum scores his side's second goal during the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά πέτυχε μία σπουδαία νίκη με 4-2 κάνοντας μάλιστα και ανατροπή (έχανε με 2-1 στο πρώτο ημίχρονο) όμως η πρώτη ήττα της Λίβερπουλ στο φετινό Champions League (μετά από 7 νίκες και 4 ισοπαλίες) δεν της στοίχισε αφού με συνολικό σκορ 7-6 πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Ουσιαστικά, οι "κόκκινοι" του Κλοπ θα βρεθούν στις 26 Μαΐου στο Κίεβο για να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο από την πρωταθλήτρια Ευρώπης των δύο τελευταίων ετών, Ρεάλ Μαδρίτης, εκμεταλλευόμενοι τους εκπληκτικούς όλη τη σεζόν επιθετικούς της, με τους Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο να έχουν πετύχει τα 29 από τα 40 γκολ της ομάδας τους σε σύνολο 12 αγώνων!

Σημειώνεται πως η ομάδα του Μέρσεϊσαιντ επιστρέφει σε τελικό μετά από τον χαμένο της Αθήνας το 2007 (1-2 από την Μίλαν) ενώ συνολικά είναι ο όγδοος στην ιστορία της και δεύτερος κόντρα στην Ρεάλ, με τους "κόκκινους" να είναι μάλιστα η τελευταία ομάδα που έχει επικρατήσει των "μερένγκες" στερώντας τους την κούπα (1-0 το 1981).

ΡΟΜΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-2 (HIGHLIGHTS)

ΡΟΜΑ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 4-2 (GOALS)

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΡΟΜΑ: Άλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι (69' Γκοναλόν), Ναϊνγκολάν, Πελεγκρίνι (53' Ουντέρ), Σικ, Ελ Σααραουί (75' Αντονούτσι), Τζέκο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ (92' Κλάιν), Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Σαλάχ, Μανέ (83' Κλάβαν), Φιρμίνο (87' Σολάνκε)

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK