Μετά το "Ολντ Τράφορντ", έτοιμος για Ατλέτικο ο Μαυροπάνος!

Ο Μαυροπάνος ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή της Άρσεναλ στη Μαδρίτη και προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, με τον Βενγκέρ να τον έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Μετά το "Ολντ Τράφορντ", έτοιμος για Ατλέτικο ο Μαυροπάνος!

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης με την ομάδα της Άρσεναλ και συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ταξιδεύοντας το απόγευμα στη Μαδρίτη, ενόψει του δεύτερου ημιτελικού του Europa League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 20χρονος, μετά και το ντεμπούτο του ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη περασμένη Κυριακή, κατάφερε να "κλέψει" τις εντυπώσεις στο "Ολντ Τράφορντ", παρά την ήττα των "κανονιέρηδων" με σκορ 2-1 και να κερδίσει μία θέση στα άτομα που υπολογίζονται για το κρίσμο ματς με τους "ροχιμπλάνκος".

Ωστόσο, ο Αρσέν Βενγκέρ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Λορέν Κοσιελνί και τον Σκόντραν Μουστάφι αμυντικό δίδυμο, μια και τους ξεκούρασε, αφού δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τους "κόκκινους διαβόλους".

Πλέον μένει να δούμε αν ο πρώην σέντερ μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα θα βρίσκεται και στην 18αδα του αγώνα, παρακολουθώντας από τον πάγκο τους Λονδρέζους να "παλεύουν", μετά το εντός έδρας 1-1, για τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό ή ακόμα και να "πατήσει" χορτάρι σε περίπτωση που του δώσει εντολή ο Αλσατός τεχνικός.

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK