Ο Τόρες έγινε... οργανωμένος οπαδός της Ατλέτικο

Στο προτελευταίο παιχνίδι του με την Ατλέτικο, αφού ακολουθεί το αποχαιρετιστήριο με την Εϊμπάρ, ο Φερνάντο Τόρες ξέχασε πως είναι... ποδοσφαιριστής. Τον συνεπήρε το συναίσθημα μετά την κατάκτηση του ευρω-τροπαίου και έγινε οργανωτής της εξέδρας!

Surrounded by fans Atletico's Fernando Torres celebrates the 3-0 win of his team after the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Surrounded by fans Atletico's Fernando Torres celebrates the 3-0 win of his team after the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP IMAGE

Ο θρίαμβος της Ατλέτικο στον τελικό του Europa League συνδυάστηκε με ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στους οποίους ο Φερνάντο Τόρες είχε τον πιο ενεργό ρόλο.

Αφού έγινε η απονομή του τροπαίου στους "ροχιμπλάνκος", ο 34χρονος επιθετικός κατευθύνθηκε στο πέταλο και έγινε ένα με τους ταξιδιώτες - οπαδούς. Πώς ακριβώς; Παίρνοντας τη ντουντούκα του οργανωτή της κερκίδας και δίνοντας το τέμπο! " Ατλέτικο σ' αγαπώ", τραγουδούσε ο Ισπανός και όλοι οι υπόλοιποι τον συνόδευαν, χοροπηδώντας από έκσταση.

Για τον Τόρες, ο οποίος πανηγύρισε μόλις το πρώτο τρόπαιό του με την Ατλέτικο, αυτό ήταν το "αντίο" στην ομάδα της καρδιάς του, μια και ο μεγαλύτερος κύκλος της καριέρας του κλείνει οριστικά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK