Βγήκαν τα... μαχαίρια στην Μπριζ!

"Καρφιά" από τον προπονητή της Κλαμπ Μπριζ προς μερίδα ποδοσφαιριστών του! Τους είπε... ατομιστές με αποτέλεσμα η ομάδα του, αν και με παίκτη παραπάνω, να μην σκοράρει.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÌÐÑÉÆ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / BRUGGE- AEK (Eurokinissi Sports)
leko EUROKINISSI SPORTS

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στο Βέλγιο επί της Μπριζ. Το έργο των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ ήταν αρκετά δύσκολο, καθώς ο Λιβάγια είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 58ο λεπτό για... πάτημα πάνω στον Σίμονς.

Με το τέλος του αγώνα, πάντως, ο προπονητής της Μπριζ μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν με την εικόνα της ομάδας του και δεν παρέλειψε να τα... χώσει στους παίκτες του!

Ειδικότερα για κάποιους από αυτούς τα λόγια ήταν... μαχαίρια: "Μας έλειψε το ομαδικό παιχνίδι στην τελευταία μισή ώρα του αγώνα που η ΑΕΚ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Είχαμε πολλούς παίκτες που ήθελαν με δικές τους ενέργειες να κρίνουν το παιχνίδι", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Όταν παίζεις με παίκτη παραπάνω πρέπει να είσαι γρήγορος και ομαδικός κι εμείς μόνο αυτό δεν κάναμε. Ειδικότερα στην τελική προσπάθεια ήμασταν αρνητικοί. Πρέπει να αναλύσουμε την κατάσταση και να δείξουμε αν έχουμε προσωπικότητα στην ρεβάνς στην Αθήνα.

Πρέπει να αποδείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και στα δύσκολα", κατέληξε ο Κροάτης τεχνικός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK