Το ελληνικό DNA του Μήτρογλου "πέρασε" στους οπαδούς της Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ βρίσκεται με το... ένα πόδι στον τελικό του Europa League με τον Μήτρογλου να "τρελαίνει" κόσμο και να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους Μασσαλούς, οι οποίοι θέλησαν να προβάλλουν το ελληνικό στοιχείο. Δείτε με ποιο τρόπο (PHOTOS + VIDEO).

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP IMAGE

Μετά το υπέρ της 2-0 στον πρώτο ημιτελικό στη Γαλλία κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, η Μαρσέιγ είναι έτοιμη να τεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπη με τους Αυστριακούς, αποτελώντας το φαβορί αυτή τη στιγμή για τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa League.

Οι Μασσαλοί, όντας "τρομερά" χαρούμενοι από τη φετινή πορεία της ομάδας τους, θέλησαν να δώσουν το σύνθημα της νίκης στους παίκτες, πριν την αναχώρησή τους για Αυστρία. Γι' αυτό τον λόγο, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και τους υποδέχτηκαν κατάλληλα, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Εκτός από την εμφάνιση πυρσών και καπνογόνων που "θόλωσαν" το τοπίο, οι οπαδοί του συλλόγου "στρίμωξαν" τα αμάξια των παικτών, θέλοντας να τους "τονώσουν" ψυχολογικά ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού.

Πηγή έμπνευσης όμως για έναν φίλο του συλλόγου φαίνεται να αποτέλεσε ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος έχει γίνει σημείο αναφοράς τον τελευταίο καιρό με τις εμφανίσεις του. Οι Γάλλοι δεν ξεχνάνε πως ο επιθετικός τους είναι ελληνικής καταγωγής, ενθυμούμενοι παράλληλα τις ελληνικές ρίζες της πόλης τους, με έναν από αυτούς να ντύνεται αρχαίος Έλληνας πολεμιστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ:

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΑΣΣΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK