Θέλει να αρπάξει βασικό παίκτη του Βαλβέρδε ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει ποιοτική ενίσχυση στην άμυνα και γι' αυτό έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα πρωτοκλασάτου παίκτη της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δεν έχει ακόμα προλάβει να ανανεώσει με... απαγορευτική ρήτρα αποδέσμευσης. Σε αναμμένα κάρβουνα ο Βαλβέρδε.

Θέλει να αρπάξει βασικό παίκτη του Βαλβέρδε ο Μουρίνιο
mourinho valverde

Από τη μέση και μπροστά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα πηγαίνει μία χαρά. Στην άμυνα, ωστόσο, τα πράγματα δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και ο Ζοζέ Μουρίνιο ετοιμάζεται να ξοδέψει και αυτό το καλοκαίρι μια περιουσία για να φτιάξει την ομάδα των ονείρων του.

Σε αυτή την τρελή εποχή που ζούμε βέβαια, οι τιμές των ποδοσφαιριστών έχουν εκτοξευτεί στα ύψη, αφού για έναν παίκτη που θα έδινες κάποτε 40 και 50.000.000€, τώρα πρέπει να πληρώσεις σχεδόν τα διπλάσια!

Έλα όμως που ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε... λαβράκι. Και όπου "λαβράκι" βάλτε το όνομα του Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο 24χρονος αμυντικός έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60.000.000€, ποσό που κυμαίνεται πάνω κάτω στην αξία του.

Πως θα πείσεις όμως έναν παίκτη που αγωνίζεται στην κορυφαία ομάδα του κόσμου να φύγει; Δεν θέλει και πολύ σκέψη. Με χρήματα. Πολλά χρήματα. Η Γιουνάιτεντ λοιπόν προσφέρει "τρελό" συμβόλαιο στον Γάλλο έτσι ώστε να πει το "ναι" και να μετακομίσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK