Ο Σαλάχ τραυματίστηκε και η τιμή του αυξήθηκε κατά 70.000.000 ευρώ!

Ο τελικός του Champions League δεν κύλησε ομαλά για τον Σαλάχ, εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε. Παρόλα αυτά, χρειάστηκαν μόλις δύο μέρες από το συγκεκριμένο περιστατικό, προκειμένου η τιμή του Αιγύπτιου να εκτοξευθεί στα... ύψη.

Liverpool's Mohamed Salah grimaces on the ground after injuring himself during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Liverpool's Mohamed Salah grimaces on the ground after injuring himself during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP IMAGE

Η φετινή σεζόν του Μοχάμεντ Σαλάχ κυλούσε εκπληκτικά, μέχρι τον τελικό του Champions League. Εκεί ο Αιγύπτιος τραυματίστηκε στον ώμο σε μία φάση που έχει "σηκώσει" αρκετή συζήτηση, για το κατά πόσο ευθύνεται ο Σέρχιο Ράμος.

Ο 25χρονος στράικερ κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει την έναρξη του Μουντιάλ και να είναι υγιής για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Παρόλα αυτά, δύο μέρες μετά τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό, ο επιθετικός της Λίβερπουλ πρέπει να χαμογέλασε, έστω και λίγο, όταν είδε τη τιμή του ονόματός του να ανεβαίνει κατά 70 εκατ. ευρώ!

Έως και τις 27 Μαΐου, ο Σαλάχ άξιζε 80 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt. Ωστόσο, από τις 28 του ίδιου μήνα κοστολογείται πλέον στα 150 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας μάλιστα τον Κριστιάνο Ρονάλντο που βρίσκεται στα 120 εκατ. ευρώ.

Παρέα με τον Αιγύπτιο σούπερσταρ στα 150 εκατ. ευρώ, κάνουν οι Κέβιν Ντε Μπράινε και Χάρι Κέιν, ενώ οι μόνοι δύο που τους ξεπερνάνε και έχουν "αγγίξει" τη τιμή των 180 εκατ. ευρώ, είναι οι Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK