Ο Μίλερ αποθεώνει Μαδριλένο και η Ρεάλ... τον στέλνει στον πάγκο!

Τι κι αν ο Μίλερ του "χρεώνει" τη πρόκριση της Ρεάλ; Οπαδοί και Πέρεθ δεν τον έχουν σε μεγάλη υπόληψη και ο Φλορεντίνο Πέρεθ ετοιμάζεται να τα... σκάσει χοντρά για το διάδοχό του και να τον στείλει στον πάγκο.

Bayern's Thomas Mueller reacts after missing a chance to score during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Bayern's Thomas Mueller reacts after missing a chance to score during the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP IMAGE

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε για τρίτη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Champions League, αποκλείοντας τη Μπάγερν Μονάχου. Πολλοί ήταν οι παίκτες των Βαυαρών που τα "έριξαν" στη διαιτησία, ωστόσο ο Τόμας Μίλερ αντιτάχθηκε στους συμπαίκτες του, χρεώνοντας αλλού τη πρόκριση των Μαδριλένων και συγκεκριμένα σε παίκτη.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γερμανός: " Ο διαιτητής έκανε σωστά τη δουλειά του, δεν χάσαμε εξαιτίας του. Ο Κέιλορ Νάβας ήταν εξαιρετικός και έσωσε τη Ρεάλ σε πολλές περιπτώσεις". Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του 28χρονου επιθετικού, ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας ήταν ο... φύλακας άγγελος της "Βασίλισσας" που την έστειλε στο Κίεβο.

Παρά όμως τις επεμβάσεις του διεθνή πορτιέρε, ο Φλορεντίνο Πέρεθ όπως και οι οπαδοί της ομάδας έχουν τις αμφιβολίες τους, με το όνομα του αντικαταστάτη να ακούγεται έντονα για τη προσεχή μεταγραφική περίοδο. Όχι όμως για τον στείλει εκτός Μαδρίτης, αλλά για να τον αφήσει στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ ισπανικής αθλητικής εκπομπής, ο Κίκο Κασίγια αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, "ανοίγοντας" μία θέση γκολκίπερ. Η διοίκηση σκέφτεται να την εκμεταλλευτεί, επιδιώκοντας να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Τιμπό Κουρτουά.

Μπορεί η Τσέλσι να μη θέλει να δώσει τον Βέλγο κίπερ, όμως το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη σεζόν, με τον ίδιο να "απειλεί" τους Λονδρέζους πως θα φύγει ελεύθερος του χρόνου, θέλοντας να τους πιέσει να κάνουν αποδεκτή φέτος τη πώλησή του στους "μερένγκες".

Το θέμα μπλέκεται ακόμα περισσότερο, αν ληφθεί υπόψιν ο διακαής πόθος του Πέρεθ, ο οποίος είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα, αφού μία ενδεχόμενη μετακόμιση του Γκάρεθ Μπέιλ στους "κόκκινους", ίσως έστελνε τον Ισπανό στη Ρεάλ. Πάντως, μόνο σίγουρο θεωρείται πως οι "κόποι" του Νάβας δεν λογαριάζονται, με το νούμερο 1 του κλαμπ να γίνεται νούμερο 2 για τα γκολπόστ του "Μπερναμπέου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK