Πρώην προπονητής της ΑΕΚ πληρώνει "χοντρά" για πρώην του Ολυμπιακού!

Βουίζει το Βέλγιο ότι ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δουλέψει υπό τις οδηγίες τεχνικού που έχει περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ. Αυτή η συνεργασία μάλιστα αναμένεται να κοστίσει πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Πρώην προπονητής της ΑΕΚ πληρώνει "χοντρά" για πρώην του Ολυμπιακού!

Δημοσίευμα με ελληνικό ενδιαφέρον φιλοξένησε το βελγικό Μέσο "DH.be"...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, ο παλιός μας γνώριμος Ματιέ Ντοσεβί (ήταν παίκτης του Ολυμπιακού το 2014) παρότι υποβιβάστηκε με τη Μετς, βρίσκεται στο στόχαστρο γαλλικού κλαμπ που ετοιμάζεται να πληρώσει αδρά για χάρη του...

Αυτή η ομάδα φέρεται να είναι η Μπορντό, του πρώην "κιτρινόμαυρου", Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός κόουτς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από το Βέλγιο, είναι έτοιμος να χτυπήσει την πόρτα της Σταντάρ Λιέγης (εκεί ανήκει ο Ντοσεβί βάσει συμβολαίου μέχρι το 2020), προσφέροντας 5.000.000 ευρώ για χάρη του!

Για την ιστορία, ο 30χρονος Ντοσεβί αν και η ομάδα που αγωνιζόταν υποβιβάστηκε, ο ίδιος δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, σκοράροντας δύο γκολ, ενώ μοίρασε και 15 ασίστ, όντας τρίτος στη σχετική λίστα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η χρηματιστηριακή αξία του Τογκολέζου winger στο transfermarkt ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ.

Επίσης, η Μετς διατηρεί οψιον αγοράς του παίκτη ύψους 3.000.000 ευρώ, αλλά τώρα που θα παίζει στη δεύτερη κατηγορία, δύσκολα ο Ντοσεβί θα δεχθεί να συνεχίσει εκεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK