Βαριά καμπάνα στον πιο "τρελό" διαιτητή της Γαλλίας!

Ο διαιτητής Τονί Σαπρόν κατάφερε να γίνει θέμα σε όλη τη Γαλλία με την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του στο Ναντ-Παρί Σεν Ζερμέν και τώρα ήρθε η ώρα να... πληρώσει το τίμημα!

Βαριά καμπάνα στον πιο "τρελό" διαιτητή της Γαλλίας!

Ήθελές τα και παθές τα! Ο Τόνι Σαπρόν ήταν ο διαιτητής που πέτυχε, όσο λίγοι στο παρελθόν, να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε ένα παιχνίδι, όμως το άσχημο για αυτόν ήταν πως το όνομά του συζητήθηκε έντονα όχι για καλό αλλά για άσχημο λόγο.

Αιτία φυσικά τα καμώματά του στο πρόσφατο Ναντ-Παρί Σεν Ζερμέν για την Ligue 1, με τον άρχοντα του αγώνα να... τρελαίνεται βλέποντας τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό των "καναρινιών", Ντιέγκο Κάρλος, να πέφτει πάνω του και να "απαντάει": πρώτα με εκούσιο τάκλιν στον παίκτη και έπειτα δείχνοντάς του δεύτερη κίτρινη κάρτα για να τον αποβάλλει.

Βαριά καμπάνα στον πιο "τρελό" διαιτητή της Γαλλίας!

Μην νομίζετε όμως ότι οι τρέλες αυτές πέρασαν ατιμώρητες. Αρχικά "μπήκε στον πάγκο" για το επόμενο ματς που ήταν προγραμματισμένο να διαιτητεύσει ενώ όπως έγινε γνωστό, η πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τον τιμώρησε με έξι μήνες αποκλεισμό, με τους τρεις εξ αυτών να είναι με αναστολή.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά το περιστατικό, ο Σαπρόν είχε απολογηθεί στον παίκτη της Ναντ για το τάκλιν και την εν γένει συμπεριφορά του, με τον άσο των "καναρινιών" να κάνει αποδεκτή τη συγγνώμη του αλλά την γαλλική ομοσπονδία να μην του χαρίζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK