Deal αξίας 382.000.000 ευρώ για τον ιδιοκτήτη της Μονακό!

Ο ιδιοκτήτης της Μονακό έβγαλε 180.000.000 ευρώ από την πώληση του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν όμως τώρα ολοκλήρωσε μία πώληση που δεν έχει... προηγούμενο!

France's scorer Alexandre Lacazette, left, and his teammate Kylian Mbappe, right, celebrate their side's 2nd goal during an international friendly soccer match between Germany and France in Cologne, Germany, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
France's scorer Alexandre Lacazette, left, and his teammate Kylian Mbappe, right, celebrate their side's 2nd goal during an international friendly soccer match between Germany and France in Cologne, Germany, Tuesday, Nov. 14, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Όταν στο φινάλε του καλοκαιριού η Μονακό έδινε τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αφήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να μετακομίσει στο Παρίσι έναντι 180.000.000 ευρώ, όλοι μιλούσαν για το deal του αιώνα που έκαναν οι Μονεγάσκοι χάρη ικανότατο ιδιοκτήτη τους.

Λίγους μήνες αργότερα ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης της Μονακό έρχεται να μας κάνει όλους να αισθανόμαστε... κουτοί αφού πέτυχε ένα ακόμα μεγαλύτερο deal που όμοιό του δύσκολα θα συναντήσουμε για άνθρωπο που έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, πούλησε τον φημισμένο πίνακα "Salvador Mundi" του Λεονάρντο ντα Βίντσι για το αστρονομικό ποσό των 382.000.000 ευρώ, με τον Ρώσο να δίνει μαθήματα σε όσους θέλουν να πετύχουν στην τέχνη της αγοράς και της πώλησης.

Deal αξίας 382.000.000 ευρώ για τον ιδιοκτήτη της Μονακό!

Και αυτό γιατί τον συγκεκριμένο πίνακα τον είχε αγοράσει πριν από τέσσερα μόλις χρόνια από τον έμπορο έργων τέχνης Ιβές Μπουβιέρ έναντι 108.000.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι μέσα σε μία τετραετία είδε μία επένδυσή του να του δίνει πίσω 274.000.000 ευρώ.

Λέτε να τον δούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να μπαίνει δυναμικά για να κάνει δώρο ή δώρα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ;

Το σίγουρο είναι πως ο ιδιοκτήτης της Μονακό, ο οποίος έχει στην κατοχή του και τον νησί του Σκορπιού (κάποτε στην κατοχή του Αριστοτέλη Ωνάση) είναι το ακριβώς αντίθετο του συμπατριώτη του και αφεντικού της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, αφού εχει αποδείξει πως ξέρει και να πουλάει σε απίστευτα υψηλές τιμές και όχι μόνο να αγοράζει, ματώνοντας οικονομικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK